Pourquoi Ikoula?

Waarom Ikoula?

De architect van uw gemoedsrust

Waarom Ikoula?

 • Webhosting expertise sinds 1998

  Sinds haar oprichting in 1998 heeft Ikoula een naam gevestigd op de markt van Webhosting door verschillende innovaties. Met Cloud (de VM voor €1) producten, diensten en oplossingen op maat, maar ook door de 1ste groene hosting in Frankrijk.

 • Eigen DataCenter

  Ikoula is zelf eigenaar van het DataCenter gebaseerd in Reims (45 min van Parijs), waarmee het de volledige controle over de waardeketen heeft. Dit gebouw van de laatste generatie biedt maximale veiligheid, zowel fysiek als in termen van brand, overstroming en bescherming tegen natuurlijke rampen. Optimale omstandigheden voor het hosten van uw servers! Ikoula is niet afhankelijk van een andere provider en beveiligt uw real-time diensten.

 • Permanente ondersteuning aan uw zijde

  On-site zijn onze technici 24/7 beschikbaar zijn om u te begeleiden in al uw projecten. Tickets en escalaties worden in real-time uitgevoerd. Service is een essentieel element voor de continuïteit van uw bedrijf, en dat is de reden waarom Ikoula haar ingenieurs permanent opleid naar de nieuwste ontwikkelingen.

 • Kwalitatief hoogwaardige netwerkverbindingen

  Door overeenkomsten te sluiten met meerdere carriers en vanuit meerdere sites te werken kan Ikoula een hoge beschikbaarheid van haar diensten garanderen:

  -Redundant netwerk met meerdere beheerders OSPF-/ BGP4 en meer dan 350 peering overeenkomsten
  -Interconnectie en breedband glasvezel Internet toegang.

 • Garantie & diensten

  Ons serviceaanbod combineert meerdere niveaus van dienstverlening, af te stemmen op de behoefte van uw project. 4 niveaus van diensten variërend van toezicht op uw server (standaard monitoring) tot volledige outsourcing, zodat u zich kunt concentreren op uw business en het technische beheer van uw servers en applicaties volledig aan onze technici kunt overlaten.

 • Beveiliging

  Het Data Center van Ikoula is van de allerlaatste generatie en biedt maximale veiligheid zowel fysiek als in termen van bescherming van branden, overstromingen of andere natuurrampen. Een gecontroleerde omgeving met permanente monitoring en specifieke apparatuur houden de temperatuur en luchtvochtigheid constant op peil. Optimale omstandigheden voor het hosten van uw servers!

 • Een menselijk bedrijf

  De kracht van Ikoula komt vanuit de nabijheid van de klant. Diensten met hoge toegevoegde waarde en 24/7 beschikbare technici zorgen voor de respons die een veeleisend bedrijf nodig heeft.

 • 1 Groene hosting

  Ikoula is de 1e ecologische hoster van Frankrijk. Met de aanschaf van ons DataCenter in 2006, heeft Ikoula zichzelf de middelen gegeven van haar keuze ten gunste voor milieuvriendelijk hosten. He bedrijf heeft 5 commitments naar het milieu genomen. Deze worden uitgebreid beschreven op de minisite gewijd aan de groene Hosting: monsiteestvert.fr

 • Schaalbaarheid en flexibiliteit

  Ikoula oplossingen zijn schaalbaar en passen zich volledig aan aan uw behoeften. U kunt op elk gewenst moment opschalen en uitbreiden zowel met uw servers, hosting diensten als met uw Saas oplossingen
 • Hosting sinds 1998

  Webhosting van hoge kwaliteit in Frankrijk

  Meer
 • Datacenter eigenaar

  Hoog beschikbaar en redundant 40Gbs netwerk

  meer
 • Technische ondersteuning

  in Frankrijk en daarbuiten 24 x 7 on-site support

  meer
 • Volg ons!

  Volg ons op social media, lees onze blog en blijf verbonden met Ikoula.