IKOULA Cloud backup, by Acronis

Waarom uw keuze laten vallen op IKOULA Cloud backup, by Acronis?

Een complete back-up-oplossing, eenvoudig en flexibel, in de modus "BaaS" (Backup as a Service), zonder tijd- of plaatsbeperking.

IKOULA Cloud Backup by Acronis is een eenvoudig aan te wenden back-up-oplossing in de cloud: het vereist geen investeringen, het is betrouwbaar, geautomatiseerd en meegroeiend voor al uw gegevens, applicaties of bestanden, van de eenvoudigste tot de meest gecompliceerde. Bescherm moeiteloos gegevens van al uw desktops, mobiele apparaten en fysieke of virtuele servers. Bescherm uw gehele infrastructuur op lange termijn dankzij een gecentraliseerd back-up-beheer vanuit een webinterface.

IKOULA Cloud backup, by AcronisConfigureer uw opslagruimte

Ikoula Cloud Backup by Acronis
50 GB
worden € 9,99 Ex. BTW/Maand

50 GB 5 000 GB

Kies uw opslagruimte
Maak en activeer uw Ikoula Cloud Backup

En kies een geldigheidsperiode voor het abonnement


Belangrijkste functies van back-up-aanbiedingen van IKOULA Cloud, by Acronis
 • Eenvoudig en gecentraliseerd beheer via een webinterface

  Met Ikoula Cloud backup, by Acronis kunt u eenvoudig alle fysieke en virtuele terminals in uw omgeving op afstand beheren. Dankzij een multi-tenant webconsole voor back-up en herstel kunt u back-up-taken toewijzen aan één of meer werkstations, mobiele apparaten of servers.
          

 • Flexibele en aanpasbare back-up

  U kunt uw back-ups aanpassen volgens een gewenst schema en frequentie. U selecteert en stelt ook de soorten gegevens in waarvan een back-up moet worden gemaakt (van een eenvoudig bestand tot een volledige server).

 • Zelfbediening voor een snel bestandsherstel

  Met de webinterface hebt u veilig toegang tot alle online opgeslagen gegevens en kunt u bestanden zoeken en herstellen waar en wanneer u ze nodig hebt. Op dezelfde manier hebt u de keuze om een volledig systeem vanuit de cloud te herstellen of een bestandstype te selecteren.

 • Cryptografie van back-ups

  Alle gegevens die u overdraagt, worden gecodeerd met een AES-256-coderingsalgoritme en de toegang wordt beschermd door een enkele coderingssleutel zonder dat gegevensherstel onmogelijk is.

Hoe kunt u een Acronis-back-up realiserenVoordelenvan IKOULA Cloud backup, by Acronis-aanbiedingen
 • De back-up in de cloud

  garandeert het veiligstellen van uw gegevens in geval van een ramp op de fysieke plaats waar ze worden gebruikt

 • Vereenvoudigde implementatie

  met de webconsole zonder specifieke installatie

 • Gegevens zijn opgeslagen in Frankrijk

  in een beveiligd datacenter, eigendom van IKOULA in de Aisne

 • Opslagfacturatie en meegroeien

  ongeacht het aantal terminals waarvan een back-up moet worden gemaakt, alleen de hoeveelheid opslag wordt in rekening gebracht. U hebt de mogelijkheid om uw abonnement mee te laten groeien naar gelang uw behoeften en zonder te investeren.

 • Ondersteuning van de beveiliging van meer dan 20 platforms

  Windows, Linux, PC en Mac, 8 meest voorkomende hypervisors, mobiele apparatuur van iOS- en Android, SQL-databases, EXCHANGE-servers ... (hier vindt u de gedetailleerde lijst: bestand met back-upbare bronnen)


FAQVeelgestelde vragen

Alles bekijken Alles sluiten
Waarom opslaan?
Zonder back-up kunnen bedrijven worden blootgesteld aan het niet respecteren van de regelgeving, verlies aan productiviteit en reputatie en vertraging van hun ontwikkeling.

Investeren in een back-up-oplossing draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf en beschermt u tegen:
 • Ongewilde verwijdering van bestanden
 • Malware en Ransomware
 • Cyberaanvallen
 • Downloads van geïnfecteerde bestanden
 • Menselijke fouten
Meer dan 20% van de bedrijven die geconfronteerd worden met gegevensverlies of cyberaanvallen, raken klanten kwijt. Zo verliest 40% onder hen meer dan 20% van hun klantenkring. Gezien de vele, hierboven vermelde bedreigingen, is het buitengewoon belangrijk om een back-up te bewaren van belangrijke gegevens en bestanden van uw bedrijf, zoals:
 • Stationaire of draagbare werkstations van gebruikers
 • Virtuele machines
 • Servers
 • Mobiele telefoons
Waarom een back-up maken in de cloud?
Back-ups in de cloud zijn beveiligde off-site-kopieën van gegevens die zijn opgeslagen op servers, pc's en mobiele apparaten en die toegankelijk zijn via een internetverbinding. De back-ups in de cloud bieden een niveau van redundantie en verhoogde beveiliging voor bedrijven die ervoor willen zorgen dat hun belangrijke gegevens beschikbaar zijn in het geval van een locale of fysieke ramp. Met een back-up-service in de cloud kunt u geautomatiseerde back-ups van volledige systemen maken en zoveel back-up-versies opslaan als u wilt.