De computerback-upoplossing
voor bedrijven van elke omvang

Zorg voor de bescherming van uw gegevens en de continuïteit van uw
activiteit met de IT-back-upoplossing voor bedrijven
Acronis Cyber Backup van IKOULA.

Acronis Cyber Backup van IKOULA is een speciale IT-back-upoplossing voor bedrijven, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Deze professionele cloudback-upoplossing past bij alle soorten activiteiten en elke werklast en biedt totale gegevensbescherming, van het kleinste bestand tot de fysieke of virtuele server, inclusief alle werkstations en mobiele apparaten. Loop niet het risico uw gevoelige gegevens te verliezen, waardoor uw bedrijf wordt stilgelegd, met verlies van inkomsten en ontevredenheid van uw klanten. Zorg voor een onfeilbare bedrijfscontinuïteit dankzij een gecentraliseerde IT-back-upoplossing, terwijl u uw kosten onder controle houdt.

Acronis Cyber Backup van IKOULAConfigureer uw opslagruimte

Acronis Cyber Backup van IKOULA
50 GB
worden € 9,99 Ex. BTW/Maand

50 GB 5 000 GB

Kies uw opslagruimte
Maak en activeer uw Acronis Cyber Backup van IKOULA

En kies een geldigheidsperiode voor het abonnement


Belangrijkste kenmerken van het aanbod ACRONIS Cuber Backup by IKOULA
 • Eenvoudig en gecentraliseerd beheer via een webinterface

  Eenvoudig en gecentraliseerd beheer via een webinterface Met ACRONIS Cyber Backup van IKOULA kunt u gemakkelijk en op afstand alle fysieke en virtuele terminals van het bedrijf beheren. Met een webconsole voor back-up en herstel met meerdere tenants kunt u back-uptaken toewijzen aan een of meer werkstations, mobiele apparaten of servers.
          

 • Flexibele en aanpasbare IT-back-up zonder bedrijfsonderbreking

  Al uw back-ups kunnen worden aangepast volgens een door u gedefinieerde planning en frequentie. U hoeft alleen het type gegevens te configureren waarvan u een back-up wilt maken (enkel onafhankelijk bestand, volledige server of zelfs VMware-back-ups) en Acronis zorgt voor de rest, zonder dat dit uw bedrijf beïnvloedt.

 • Direct bestand herstellen

  Dankzij de webinterface heb je veilige toegang tot alle back-upgegevens en kun je elk bestand binnen enkele seconden herstellen, wanneer je het nodig hebt en vanaf elke locatie. Of het nu gaat om een klein bestand of een heel systeem, het herstel wordt onmiddellijk uitgevoerd, waardoor het bedrijf productief blijft.

 • Versleuteling van back-ups voor meer veiligheid

  Alle gegevens die u overdraagt, worden gecodeerd met behulp van een AES-256-coderingsalgoritme. Hun toegang wordt beschermd door een unieke coderingssleutel, zonder welke gegevensherstel onmogelijk is.

Hoe kunt u een Acronis-back-up realiserenAcronis voordelenVan de aanbieding Acronis Cyber Backup by IKOULA
 • De back-up in de cloud

  garandeert het veiligstellen van uw gegevens in geval van een ramp op de fysieke plaats waar ze worden gebruikt

 • Vereenvoudigde implementatie

  met de webconsole zonder specifieke installatie

 • Gegevens zijn opgeslagen in Frankrijk

  in een beveiligd datacenter, eigendom van IKOULA in de Aisne

 • Opslagfacturatie en meegroeien

  ongeacht het aantal terminals waarvan een back-up moet worden gemaakt, alleen de hoeveelheid opslag wordt in rekening gebracht. U hebt de mogelijkheid om uw abonnement mee te laten groeien naar gelang uw behoeften en zonder te investeren.

 • Ondersteuning van de beveiliging van meer dan 20 platforms

  Windows, Linux, PC en Mac, 8 meest voorkomende hypervisors, mobiele apparatuur van iOS- en Android, SQL-databases, EXCHANGE-servers ... (hier vindt u de gedetailleerde lijst: bestand met back-upbare bronnen)


FAQVeelgestelde vragen

Alles bekijken Alles sluiten
Waarom opslaan?
Zonder back-up kunnen bedrijven worden blootgesteld aan het niet respecteren van de regelgeving, verlies aan productiviteit en reputatie en vertraging van hun ontwikkeling.

Investeren in een back-up-oplossing draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf en beschermt u tegen:
 • Ongewilde verwijdering van bestanden
 • Malware en Ransomware
 • Cyberaanvallen
 • Downloads van geïnfecteerde bestanden
 • Menselijke fouten
Meer dan 20% van de bedrijven die geconfronteerd worden met gegevensverlies of cyberaanvallen, raken klanten kwijt. Zo verliest 40% onder hen meer dan 20% van hun klantenkring. Gezien de vele, hierboven vermelde bedreigingen, is het buitengewoon belangrijk om een back-up te bewaren van belangrijke gegevens en bestanden van uw bedrijf, zoals:
 • Stationaire of draagbare werkstations van gebruikers
 • Virtuele machines
 • Servers
 • Mobiele telefoons
Waarom een back-up maken in de cloud?
Back-ups in de cloud zijn beveiligde off-site-kopieën van gegevens die zijn opgeslagen op servers, pc's en mobiele apparaten en die toegankelijk zijn via een internetverbinding. De back-ups in de cloud bieden een niveau van redundantie en verhoogde beveiliging voor bedrijven die ervoor willen zorgen dat hun belangrijke gegevens beschikbaar zijn in het geval van een locale of fysieke ramp. Met een back-up-service in de cloud kunt u geautomatiseerde back-ups van volledige systemen maken en zoveel back-up-versies opslaan als u wilt.