Welke keuze heb ik voor zakelijke e-mail?

Een professioneel e-mailadres is essentieel om je bedrijf te vertegenwoordigen. Naast het feit dat je jouw merk representeert, kan het kiezen van het juiste hulpmiddel je productiviteit aanzienlijk verbeteren en een belangrijk samenwerkingsinstrument vormen.

Om de juiste oplossing te kiezen, moet er met de volgende criteria rekening worden: de functies die worden aangeboden door de oplossing, de systeembeveiliging, het beheer van spam, de infrastructuur van de berichtenserver (met name het beschikbaarheidsniveau) en de klantendienst.

Wat zijn de voordelen van de oplossingen
voor zakelijke e-mail van IKOULA
?
De gegevens worden gehost in Frankrijk

De IKOULA Exchange-servers worden gehost in Frankrijk. Je gegevens blijven dus plaatselijk en worden beschermd door de Franse en Europese wetgeving. IKOULA is al meer dan 20 jaar een speler in de Franse webhosting en is juridisch beschermd voor buitenlandse wetten die toegang zouden proberen te hebben tot je gegevens.


Klantendienst

IKOULA doet er alles aan om haar klanten optimaal te ondersteunen en de best mogelijke ervaring te garanderen. De technische ondersteuning is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en de techneuten staan ​​klaar om in minder dan een uur te reageren. Bovendien handelen de IKOULA-teams proactief dankzij de verschillende monitoringoplossingen van ons netwerk, van zodra er een probleem is vastgesteld, zelfs als je het nog niet eens hebt opgemerkt.Anti-virus, Anti-Spam, Anti-malware

De oplossing van IKOULA integreert een antispam- en antivirusfilter die je een optimale beveiliging garandeert tijdens je e-mailuitwisselingen. Naast deze filter bevat de oplossing ook een andere anti-malware filter om je gegevens beter te beschermen.Jouw zakelijke e-mailoplossing kiezen Hoewel een plaatselijke e-mailserveroplossing minder duur is, heeft deze veel beperkingen: ten eerste moet je er zeker van zijn dat je over de interne vaardigheden beschikt om deze te beheren. Vervolgens worden e-mails van privé lokale netwerken vaak als spam gedetecteerd door de filters. Het is daarom beter om bij voorkeur te kiezen voor een externe e-mailserveroplossing.

De Hosted Exchange 2010 & 2013-oplossing

De professionele e-mailoplossing van IKOULA integreert de Microsoft Exchange-technologie. Met deze oplossing heb je toegang tot je zakelijke e-mail, overal en met elk apparaat, pc of smartphone, dankzij de Outlook Web Access (OWA) web-mail.

Deze oplossing ondersteunt vele functies, je kan eenvoudig je afspraken beheren, je afspraken delen en al je vergaderingen organiseren met de Outlook-agenda.

Met de nieuwe applicaties zoals bijvoorbeeld Bing Maps kan je zelfs je reizen optimaliseren. Elke inbox kan tot 20 GB aan opslagruimte voor e-mail verwerken en al je geconfigureerde apparaten genieten van gelijktijdige synchronisatie in real-time.

Meer informatie

Koop een domeinnaam om
een aangepast e-mailadres te verkrijgen


Om een ​​gepersonaliseerd e-mailadres met de naam van het bedrijf te verkrijgen en daarmee een professioneel imago weer te geven, moet je een ​​domeinnaam aanschaffen. De Hosted Exchange oplossing van IKOULA is compatibel met elke domeinnaam die je bezit, of je die nou bij IKOULA hebt gekocht of niet. Als je die van jou nog niet hebt aangeschaft, overweeg dan om dit nu te doen, door te kiezen uit de meer dan 150 extensies die door IKOULA worden aangeboden en zo de beschikbaarheid ervan te garanderen.

Meer informatie


Een oplossing kiezen voor instant messaging

Lync 2013 Instant Messaging werkt samen met Hosted Exchange en stelt je medewerkers in staat om snel berichten of media-inhoud (foto's, video's, geluiden ...) te delen of rechtstreeks vanaf de computer te bellen. Deze oplossing is eenvoudig te gebruiken en intuïtief, het stelt je in staat om de samenwerking en het teamwerk te optimaliseren en je reiskosten te verlagen.

Door te synchroniseren met Hosted Exchange kan je met één klik een Lync-vergadering op afstand voorbereiden vanuit je Outlook-inbox en al je contacten uitnodigen.

Meer informatie

Toon de producten
Wil e meer informatie? Over de e-commerce hosting aanbiedingen van IKOULA. Neem contact op met onze sales afdeling
CookiesPrivacy