communiques de presse

Perspagina

Ikoula, architect van vrede

Onze persberichten

07
kan
2015

Ikoula partner van de 2015 Web Open

07 mei 2015, Ikoula, deskundige Frans hosting Cloud en 1e in termen van prestaties declassificatie Cloud Cloudscreener/Cedexis *, zal deelnemen aan het Open Web als een officiële sponsor en zullen profiteren van de snelheid-werven te vinden van nieuw talent.

Download het persbericht


31 maart 2015

Ikoula, de Franse acteur No. 1 wolk *, kondigt haar aanwezigheid op de Cloud Computing WereldExpo beurs

Op 1 en 2 April, Ikoula, deskundige Frans hosting wolk en gerangschikt eerste in termen van prestaties * wolken CloudScreener / de JDN Cedexis, zal haar openbare Cloud, particuliere Cloud en hybride Cloud oplossingen presenteren op de Cloud Computing WereldExpo-tentoonstelling.

Download het persbericht


10
maart 2015

Ikoula lounge grote gegevens Parijs op 10 en 11 maart op de CNIT - Paris La Défense

Op 10 en 11 maart, Ikoula, Frans deskundige van de hosting Cloud en de Cloud van JDN vergelijkende eerst, de oplossingen van geautomatiseerde implementatie van clusters met grote gegevens ter gelegenheid van de 4e editie van de grote gegevens Parijse salon zal presenteren.

Download het persbericht


26 januari 2015

1e in de ranking prestaties Cloud Cloudscreener/Cedexis en de 3e plaats in het algemeen klassement

Terwijl de Franse wolk zijn soevereiniteit moest weer van het gebied van gezonde concurrentie tussen geïmplanteerde actoren voor een lange tijd verliest, de eerste ranglijst voor het jaar 2015 worden onthuld: Ikoula neemt de bovenkant van de Cloudscreener/Cedexis geopenbaard in januari 2015 (voordat Google) in de categorie prestaties.

Download het persbericht


28 januari 2015

Hutchinson groep kiest voor de outsourcing van haar platform wordt geëxploiteerd door de dienst van Ikoula (IES) divisie

Hutchinson vrije auto, leiders in technologieën gebouwd rond de verwerking van rubber, heeft de keuze gemaakt om Ikoula voor virtualisatie van een gedeelte van haar website en het beheer van een productcatalogus op basis van Flex HQ voorzien van een uitbesteding van niveau 4 op Ikoula bedrijven diensten zodat het te ontdoen van het beheer van updates en hoeft niet langer te beheer intern uitvoeren.

Download het persbericht


09 November 2014

Ikoula breidt haar wolk publiek met een nieuwe VM PICO oplossing genoemd

Ikoula presenteert haar nieuwe VM, de 'PICO', een VM dan MICRO! De openbare wolk te Ikoula oplossing blijft groeien! Maken en implementeren tot 20o exemplaren met de nieuwe VM PICO aanbieding beschikbaar vanaf €5,20 HT / maand.

Download het persbericht


03 November 2014

oorlog - FPS toevertrouwt aan Ikoula Enterprise Services (IES) stabiliteit en vloeibaarheid van haar gemeenschap gokkenplatform

De Gemeenschap gokkenplatform oorlog - FPS werd gelanceerd 29 September en de accommodatie en de outsourcing toevertrouwd aan Ikoula, de Franse specialist van de wolk hosting en outsourcing van nabijheid. Meer dan één gebruiker, Ikoula en oorlog - FPS werd partners.

Download het persbericht


15
September 2014

Ikoula opent een tweede Datacenter in Picardië.

Met deze tweede site in een voormalige Bank strenge beveiliging geïnstalleerd, gehost Ikoul verhoogt de totale capaciteit terwijl het aanbieden van een garantie van PRA/partnerschaps-en samenwerkingsovereenkomst biedt 100% in Frankrijk. Deze opening is onderdeel van de strategie van uitmuntendheid en ontwikkeling onder de knie naar Europa die het bedrijf heeft ingevoerd met de nieuwe aandeelhouder a..

Download het persbericht


05
juni
2014

Ikoula de erkenning van de markt, en beleggers cultiveert!

Ikoula, de uitvinder van de wolk liniaal vóór het tijdstip, maakte een grand entree op de wolk van JDN classificatie en gastheren een gerenommeerde investeerder.

Download het persbericht


03 maart 2014

Ikoula innoveert met Flex HQ, een nieuwe hoge beschikbaarheid virtueel platform in Frankrijk

De Franse specialist van de accommodatie biedt verpakte Flex HQ, een virtuele infrastructuur integratie van een Plan voor herstel van de activiteit (PRA) en het garanderen van een equivalent aan 99,999% SLA.

Download het persbericht


16
Jan
2014

IKOULA onthult een nieuwe Cloud openbaar bod in Frankrijk

Boulogne-Billancourt, 16 januari - Ikoula, de Franse expert van hosting lanceert innovatieve Cloud openbare oplossing, tot geavanceerde, functies voor het implementeren via een enkele web-interface en een compatibele API EC2 instances geautomatiseerde Cloud van Ikoula, multi pacht en veilig.

Download het persbericht


«

Zie Ikoula archief»

 • Hosting sinds 1998

  Webhosting van hoge kwaliteit in Frankrijk

  Meer
 • Datacenter eigenaar

  Hoog beschikbaar en redundant 40Gbs netwerk

  meer
 • Technische ondersteuning

  in Frankrijk en daarbuiten 24 x 7 on-site support

  meer
 • Volg ons!

  Volg ons op social media, lees onze blog en blijf verbonden met Ikoula.