X

AANBIEDING ONTDEKKING 100 € betalen, 50 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe in één klik Drupal te installeren op uw public cloud

Drupal is een CMS, een inhoudbeheersysteem dat is ontworpen voor het maken en aanpassen van websites. Als WordPress Content Management System nummer één is, vertegenwoordigt Drupal ook een grote gemeenschap die voortdurend groeit, bewijs van de doeltreffendheid van deze CMS en de vele voordelen die deze biedt. Waarom zou u Drupal gebruiken in plaats van een ander inhoudelijk beheersysteem? Uitleg.
 • Versie: Drupal 8
 • Besturingssysteem: Linux Debian 9
 • Met inbegrip van: LAMP (Linux, Apache 2, MySQL, PHP)

Installatievideo One ClickDrupal: waarom kiezen voor deze CMS?

Met Drupal kunt u elk type website maken

Het feit dat Drupal zo populair is op internet, vindt zijn oorzaak in zijn grote veelzijdigheid en de vele modules die hetgebruikers biedt. Dankzij hen wordt het mogelijk om elk type website te maken: bijvoorbeeld een blog, een showcase-site, het platform van een bedrijf, een online-winkel, een forum, een telefoonnummerlijst, enz.


Een CMS met onbeperkte aanpassingen

Inderdaad, met Drupal is het heel goed mogelijk om zich een site voor te stellen die aan uw eisen voldoet. Van de keuze van de sjabloon tot het maken van menu's, de verscheidenheid aan lettertypen of de lay-out van de voettekst, alles is ingesteld om uw fantasie de vrije loop te laten. Wat zijn de factoren die deze aanpassing mogelijk maken?

 • De diversiteit van de modules: naast hun veelvuldigheid zijn Drupal-modules snel en efficiënt. Dankzij hen kan iedereen een eenvoudiger webontwikkeling voorzien en bovendien verschillende functies toevoegen aan een website. Tegenwoordig zijn er op Drupal-versies 7 en 8 meer dan 15.000 modules beschikbaar. Ze hebben ook betrekking op de beveiliging van uw platform, zoals sociale netwerken, SEO, enquêtes, back-ups, enz.
 • De mogelijkheid om de modules naar wens te veranderen: Drupal is een open source-CMS. Als gevolg hiervan kunnen alle modules van uw keuze worden aangepast aan uw behoeften. Dit is een voordeel dat niet over het hoofd moet worden gezien.
 • Een CMS (Content Management System) om het werk van ontwikkelaars te vereenvoudigen: met aanpassingsmodules kunnen ontwikkelaars inderdaad tijd besparen in hun creatieve proces. Voor beginners is dit ook een gelegenheid om de taak te vereenvoudigen, dankzij een krachtig, praktisch en functioneel inhoudelijk beheersysteem.

De Drupal-community: een echt voordeel

De Drupal-community gaat door met groeien. Deze community biedt enorme voordelen voor makers van websites:

 • Vind hulp in geval van een probleem: heeft u problemen met één van de Drupal-modules? Heeft u een vraag betreffende de werking van het CMS? In dit geval kunt u op meerdere forums uw vraag richten aan experts, die u kunnen beantwoorden en u kunnen begeleiden. Deze community is niet alleen groot, maar ook bijzonder reactief.
 • Een expert-ontwikkelaar zoeken: veel ontwikkelaars hebben zich gespecialiseerd in het publiceren van websites op Drupal. Als u daarom tijd wilt besparen en als u over de financiële middelen beschikt, waarom neemt u dan geen contact op met één van deze experts, in staat om uw platform voor u te creëren? Dus maak gebruik van de kennis en vaardigheden van een ontwikkelaar die gespecialiseerd is in dit CMS en profiteer van een functionele site die aan uw behoeften voldoet.

Een betrouwbaar en beveiligd CMS

De oprichting van een online platform impliceert het gebruik van een CMS dat de functionaliteit en veiligheid ervan garandeert. Kies voor Drupal en profiteer van de vele voordelen.

 • De mogelijkheid om veel verkeer te beheren: dit Framework is ontworpen om een groot aantal dagelijkse bezoeken te verwerken en te beheren. Daarom is het essentieel voor de e-commerces en bedrijfssites. Voorziet u om veel verkeer op uw website te registreren? Kies in dit geval definitief voor Drupal. Hetzelfde geldt als uw platform bedoeld is om complex te zijn of een moeilijke structuur te hebben.
 • Regelmatige update van patches: deze update wordt zowel door de Drupal-gebruikers- / ontwikkelaarcommunity als door het CMS-beveiligingsdivisie uitgevoerd. Door te kiezen voor deze oplossing wordt het ook mogelijk om de risico's van het kraken van computers in de gaten te houden, wat uiteindelijk een dagelijks fenomeen is op internet.
 • Eenvoudig beheer van beveiligingsinstellingen vanuit de interface: verschillende speciale beveiligingsmodules kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op uw Drupal-interface, waar u ook de verschillende beveiligingsinstellingen van uw platform kunt beheren. Dit is een groot voordeel, ook voor sites die zijn bedoeld voor veel verkeer.

Met Drupal kunt u uw SEO optimaliseren

In deze tijd is het belang bekend om aanwezig te zijn op de sociale netwerken, om uw professionele pagina te voeden en om een community rond uw bedrijf, uw blog of uw project te genereren, met het doel goede referenties te verkrijgen. Drupal is een CMS waarmee u uw referentie aanzienlijk kunt verbeteren.

 • Drupal integreert elementen van sociale netwerken: vanuit uw interface kunt u eenvoudig hashtags, tweets, tags, etc. beheren. Op deze manier wordt het eenvoudiger om uw verschillende sociale media‘s, evenals uw community, vanaf één platform te beheren.
 • Modules ontworpen voor uw referenties: de SEO-modules die beschikbaar zijn op Drupal zijn talrijk en zijn onder meer ontworpen voor een eenvoudigere aanpassing van uw URL's, de optimalisatie van uw zichtbaarheid op zoekmachines, het creëren van gestructureerde inhoud zonder fouten, etc. Bewijs van de grote efficiëntie van dit CMS is het feit dat veel structuren in de uitgeverswereld deze gebruiken om hun SEO te verbeteren.

Drupal is absoluut het door u te kiezen inhoudbeheersysteem, of u nu een kmo, een groot bedrijf of zelfs een particulier bent. Dankzij de vele maatwerkoplossingen is dit CMS ook betrouwbaar en veilig en biedt het ontwikkelaars de mogelijkheid om een website te ontwikkelen die het meest geschikt voor hen is.

CookiesPrivacy