X

AANBIEDING ONTDEKKING 10 € betalen, 100 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe kunt u GitLab in 1 klik op uw openbare Cloud installeren

GitLab is een opensource-software op basis van Git. Hij biedt Wiki-functies, een bugvolgsysteem, permanente integratie en permanente levering. Deze door Gitlab Inc. ontwikkelde software wordt al gebruikt door vele grote bedrijven zoals IBM / Sony / NASA / Alibaba / Oracle.


Video van de in-één-klik-installatieGitlab, wat is dat eigenlijk?

GitLab kan worden gebruikt "From idea to production", het is daadwerkelijk een platform voor moderne ontwikkelaars. Hiermee kunt u een project van A tot Z beheren met één enkele applicatie. We kunnen bijvoorbeeld verschillende toepassingen op de voorgrond stellen:

  • Beheer van codebronnen
  • Het testen van programma‘s
  • Hosting van webprojecten
  • Beveiligingsfuncties zijn zelfs beschikbaar in de versie met EE-licentie (ondernemingsversie)

GitLab is het hulpmiddel dat het mogelijk maakt op effectieve samenwerkingsbasis te functioneren, met open source en gratis. GitLab kan rekenen op een enorme gemeenschap van gebruikers die dagelijks bijdraagt aan de evolutie van de applicatie. Dit maakt het eenvoudiger om de verschillende versies en bijdragen van elk te beheren.

Voor wie is GitLab voorzien?

Voornamelijk gebruikt door ontwikkelaars om persoonlijke projecten uit te voeren. GitLab heeft klassieke Git-functionaliteiten (creatie van thema‘s, thema-etikettering, taaktoewijzing) waaraan bijvoorbeeld nieuwe functies moeten worden toegevoegd voor het testen van programma's.

GitLab is ook beschikbaar als versie onder licentie voor de ondernemingsversie.

Dit is een alternatieve oplossing voor GitHub voor gebruikers die zich terug willen trekken sinds het aanvaarden van de Microsoft-oplossing in 2018. GitLab gebruikt dezelfde basis als GitHub, de makers hebben net nieuwe details ingebracht.

CookiesPrivacy