X

AANBIEDING ONTDEKKING 100 € betalen, 50 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe kunt u InfluxDB in 1 klik op uw openbare Cloud installeren?

InfluxDB is een krachtig tijdreeksgericht databasebeheersysteem, geschreven in GO-taal en gedistribueerd onder de MIT-licentie. Het is daarom een volledig gratis en open source-software.
Hiermee kunt u uw infrastructuur (servers, containers, databases ...) en uw applicaties in realtime effectief bewaken. We weten dat nieuwe trends het concept van DevOps opnieuw definiëren, bijvoorbeeld de vermenigvuldiging van microservices, containerisatie of hybride clouds. Met InfluxDB kunt u uw infrastructuur volledig controleren en beheren, of het nu PaaS, SaaS, websites of applicaties betreft.

Installatievideo One ClickDe voordelen van InfluxDB

  • Real-time precisiebewaking: Met InfluxDB kunt u snel waarde uit uw gegevens halen. U kunt bijvoorbeeld op eenvoudige wijze gedrag identificeren of trends voorspellen.
  • Plug-ins: Gebruik bestaande plug-ins of maak aangepaste plug-ins die passen bij uw omgeving.
  • Automatisering: Met InfluxDB kunt u waarschuwingen voor verschillende statistieken maken om eenvoudig statistisch gedrag of afwijkingen te identificeren.
  • Permanente levering: Dankzij zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, zorgt InfluxDB voor uitgebreide monitoring maar ook om het maximale uit uw gegevens te halen.
  • Mogelijkheid om de prestaties van uw netwerk te volgen: Beschikbaarheid, reactiviteit en bandbreedte zijn de 3 essentiële pijlers voor een holistisch beeld van uw netwerk.
CookiesPrivacy