Hoe kunt u Jenkins in één klik installeren op uw openbare Cloud

AANBIEDING Ontdekking 100 € cadeau Maak gratis een account

Jenkins is een doorlopende integratietool geschreven in Java, gebaseerd op de Hudson-toolcode. Jenkins kan ook worden gebruikt met Python en NodeJS. De software kan worden uitgevoerd in een Servlet-container (bijvoorbeeld Apache Tomcat) of onafhankelijk met een schone webserver.
Video van de in-één-klik-installatieWebserverbeheer

De voordelen van JENKINS

  • Geschikt voor alle fasen van een project: van compilatie tot hoe de code naar de doelsystemen wordt gepusht.
  • Voert tests uit en corrigeert codefouten.
  • Vormt interfaces met versiebeheersystemen zoals: CVS, Git…
  • Kan projecten uitvoeren in Apache Ant en Apache Maven, maar ook willekeurige scripts in Shell Unix bijvoorbeeld.
  • Jenkins kan ook rekening houden met scripts en beheerprogramma's

Wie kan JENKINS gebruiken?

De tool is met name geschikt voor teams van ontwikkelaars, ongeacht hun grootte. Inderdaad, elke stakeholder in een project kan zijn code deponeren in een "code repository" tool, vervolgens reageert JENKINS op de wijzigingen in de code en compileert deze laatste vervolgens. Bij het compileren worden de fouten gevonden in de code en codefouten op individueel niveau verwijderd. Kortom, JENKINS is een perfecte tool voor continue integratie of continue levering (CI/CD).

Maak gratis een account: 100 € cadeau **

** 100 € aangeboden consumptie. Aftrek tijdens facturering. Boven het bereikte 100 € verbruik, wordt u gefactureerd tegen het huidige tarief.
Aanbieding beperkt tot één account per natuurlijke of rechtspersoon en twee exemplaren (virtuele machines) per account. Mogelijkheid om meer instanties toe te voegen door contact op te nemen met de verkoopafdeling van IKOULA.