X

AANBIEDING ONTDEKKING 100 € betalen, 50 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe kunt u Minecraft in één klik installeren op uw openbare Cloud

Minecraft is een videospel van het type "zandbak" dat officieel op 18 november 2011 uitkwam. Sindsdien zijn er talloze wijzigingen aangebracht en het spel kent vandaag een wereldwijd succes. Oorspronkelijk ontworpen om eenvoudig in een webbrowser te worden uitgevoerd, zijn er nu mobiele, PS4- of Xbox-versies.
Minecraft moedigt de creativiteit van de spelers aan en werd al snel een basis van het genrespel, met name door de multiplayer-versie. In 2019 waren er meer dan 112 miljoen actieve spelers, waardoor ze wereldwijd tot de topspellen behoren.

Video van de in-één-klik-installatieWaarom Minecraft Server installeren op CLOUD IKOULA ONE?

Ten eerste, CLOUD IKOULA ONE, de IKOULA Cloud-oplossing, net als alle diensten die IKOULA aanbiedt, garandeert u Franse hosting in datacenters die wij bezitten. Kortom, de gegevens van uw spelers/gebruikers zullen beter worden beschermd. Het belangrijkste is dat doordat uw infrastructuur dicht bij uw eindgebruikers staat, ze veel sneller verbinding kunnen maken.

Dankzij de CLOUD IKOULA ONE-infrastructuur kunt u uw services zoals gewenst starten, onderbreken of stoppen, wat een echt voordeel is gelinkt aan de cloud.

Bovendien vormt de schaalbaarheid met de Cloud geen probleem meer. Als uw community groeit, hoeft u niet te zoeken naar een nieuwe server die meer verbindingsslots toestaat. Met Cloud Computing kunt u uw infrastructuur in feite aanpassen aan uw behoeften. Vrees niet langer om succesvol te zijn.

Ten slotte bieden we u in CLOUD IKOULA ONE de nieuwste bijgewerkte versies van Minecraft Server, u kunt ook eenvoudig Snapshots van uw server maken, ten slotte wordt het migreren van uw infrastructuur kinderspel. Met CLOUD IKOULA ONE bent u niet opgesloten in een technologie.

Kortom, kiezen voor IKOULA-hosting betekent ook kiezen voor een verantwoorde host, 24/7 ondersteuning en innovatieve technologieën.

Wat zijn de voordelen?

  • Verbindingssnelheid
  • Schaalbare infrastructuur
  • Bijgewerkte versies
  • Start/stop uw on-demand service
CookiesPrivacy