Beginnen met Kubernetes in 'één klik'

AANBIEDING Ontdekking 100 € cadeau Maak gratis een account

Kubernetes Local Node (Minikube): het proefcentrum van Kubernetes om testen uit te voeren en om te oefenen

Voor elk bedrijf dat vertrouwd wenst te raken met containerisering en de opbouw van microservices Kubernetes is tool nummer één om te verkrijgen. Echter beginnen met containerisering zonder enige vorm van beveiliging kan sommigen afschrikken. Daarom kan het interessant zijn om vóór het gebruik van deze softwarebaksteen in zijn cloud-infrastructuur ervaring op te doen met een vereenvoudigde versie van Kubernetes. Gemaakt om gebruikers te helpen stap voor stap te leren hoe de orchestrator werkt, staat het proefcentrum Kubernetes Local Node u toe een cluster met één enkel knooppunt aan te wenden. Hiermee is het dus mogelijk om het belangrijkste deel van deze nieuwe technologie apart te leren kennen, buiten de kritieke productieomgevingen om.
  • Versie : 1.14.1 (op de publicatiedatum)
  • Besturingssysteem : GNU/Linux Debian 9

Hoe dient Kubernetes Local Node (Minikube) in "één klik" geïnstalleerd te worden?

Voor het installeren van dit proefcentrum is het niet nodig om extra apparatuur of software te installeren of om hiermee veel tijd kwijt te raken. Kubernetes Local Node maakt deel uit van één van de door IKOULA vooraf geïnstalleerde applicaties en kan met één klik worden ingezet. [lien à insérer] In minder dan 5 minuten is het Kubernetes-proefcentrum beschikbaar en klaar voor gebruik.

Betreffende de facturatie functioneert Kubernetes Local Node op basis van een VM m1.medium. De facturering wordt daarom berekend volgens de tarieven die overeenkomen met de aard van de bronnen en het tijdstip van gebruik daarvan.

Maak gratis een account: 100 € cadeau **

** 100 € aangeboden consumptie. Aftrek tijdens facturering. Boven het bereikte 100 € verbruik, wordt u gefactureerd tegen het huidige tarief.
Aanbieding beperkt tot één account per natuurlijke of rechtspersoon en twee exemplaren (virtuele machines) per account. Mogelijkheid om meer instanties toe te voegen door contact op te nemen met de verkoopafdeling van IKOULA.

Installatievideo One Click