X

AANBIEDING ONTDEKKING 10 € betalen, 100 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Beginnen met Kubernetes in 'één klik'

Kubernetes Local Node (Minikube): het proefcentrum van Kubernetes om testen uit te voeren en om te oefenen

Voor elk bedrijf dat vertrouwd wenst te raken met containerisering en de opbouw van microservices Kubernetes is tool nummer één om te verkrijgen. Echter beginnen met containerisering zonder enige vorm van beveiliging kan sommigen afschrikken. Daarom kan het interessant zijn om vóór het gebruik van deze softwarebaksteen in zijn cloud-infrastructuur ervaring op te doen met een vereenvoudigde versie van Kubernetes. Gemaakt om gebruikers te helpen stap voor stap te leren hoe de orchestrator werkt, staat het proefcentrum Kubernetes Local Node u toe een cluster met één enkel knooppunt aan te wenden. Hiermee is het dus mogelijk om het belangrijkste deel van deze nieuwe technologie apart te leren kennen, buiten de kritieke productieomgevingen om.
  • Versie : 1.14.1 (op de publicatiedatum)
  • Besturingssysteem : GNU/Linux Debian 9

Hoe dient Kubernetes Local Node (Minikube) in "één klik" geïnstalleerd te worden?

Voor het installeren van dit proefcentrum is het niet nodig om extra apparatuur of software te installeren of om hiermee veel tijd kwijt te raken. Kubernetes Local Node maakt deel uit van één van de door IKOULA vooraf geïnstalleerde applicaties en kan met één klik worden ingezet. [lien à insérer] In minder dan 5 minuten is het Kubernetes-proefcentrum beschikbaar en klaar voor gebruik.

Betreffende de facturatie functioneert Kubernetes Local Node op basis van een VM m1.medium. De facturering wordt daarom berekend volgens de tarieven die overeenkomen met de aard van de bronnen en het tijdstip van gebruik daarvan.

Installatievideo One ClickCookiesPrivacy