X

AANBIEDING ONTDEKKING 100 € betalen, 50 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe kunt u OnlyOffice in één klik installeren op uw Public Cloud

OnlyOffice, voorheen TeamLab, is een online office suite die kan worden geïntegreerd in verschillende samenwerkingsplatforms of een oplossing voor documentbeheer in een cloud. Het is beschikbaar in gratis versie of onder licentie en deze tool heeft aan het einde van het jaar 2018 een nieuwe versie uitgebracht. Maar wat biedt OnlyOffice echt? Is dit een oplossing die de voorkeur verdient, ten koste van klassieke office suites? Daar gaan we nu verder op in.

One Click InstallatievideoOnlyOffice: ontdek deze online office suite

Wat zijn de OnlyOffice-functies?

De functies van OnlyOffice zijn talrijk en zullen voldoen aan alle behoeften van individuen, maar ook bedrijven die deze oplossing op hun eigen servers willen implementeren.

Documenten bewerken, opslaan, delen en integreren

Met OnlyOffice kan uelk type document bewerken: tekst, spreadsheets of PowerPoint-presentaties. U zult ook de mogelijkheid om bewerkte bestanden in verschillende indelingen (.doc, .docx, .xlsx, .html, etc.) op te slaan op prijs stellen, evenals de mogelijkheid om ze te delen met meerdere gebruikers. De gemaakte documenten kunnen worden geïntegreerd in verschillende opslagoplossingen en in een CRM-tool.

OnlyOffice is ook een CRM-software

Deze online office suite dient ook als een tool voor klantrelatiebeheer. Het heeft eveneens verschillende leuke functies, zoals het maken van een lijst met contacten, taken en toegang tot een klantgeschiedenis. OnlyOffice biedt de mogelijkheid om facturen en webformulieren te bewerken.

Projectmanagement met OnlyOffice

Elke OnlyOffice-gebruiker kan bepaalde taken delegeren aan andere bijdragers, dankzij meerdere functies gerelateerd aan het projectmanagement. Het prioriteren van taken, het real-time monitoren van de projectvoortgang, het maken van rapporten en de mogelijkheid tot discussie tussen verschillende gebruikers maakt het een complete tool, aangepast voor bedrijven. OnlyOffice biedt ook de mogelijkheid om een Gantt-diagram te genereren.

De mailsamenvoeging van OnlyOffice

OnlyOffice biedt het beheer van verschillende e-mailaccounts, dankzij de aggregator die is opgenomen in de CRM- en Documentmodule. Als gevolg hiervan wordt het mogelijk om e-mails te bewerken en naar klantcontactpersonen te verzenden of om direct bijlagen toe te voegen die beschikbaar zijn in de documentmodule.

OnlyOffice heeft een bepaalde veelzijdigheid, maar kan het de andere office suites die momenteel beschikbaar zijn echt vervangen? Daar gaan we nu verder op in.

OnlyOffice: is het efficiënter dan de andere office suites?

OnlyOffice heeft een groot aantal gebruikers aangetrokken die het nu verkiezen boven LibreOffice, een andere open officesuite. De tool heeft ook vele voordelen, de eerste is de snelheid. Zijn interface wordt ook regelmatig vergeleken met die van Office of Microsoft, een echte referentie in het veld.

Bovendien is OnlyOffice compatibel met de Microsoft's office suite, maar ook met OpenOffice. Ten slotte ligt zijn laatste sterke punt in fr integratie met de verschillende oplossingen van ontwikkelaars, waardoor het een praktisch en functioneel hulpmiddel is.

OnlyOffice is het bewijs van het succes van gebruikers en geniet vandaag van een grote community achter veel blogs en forums.

CookiesPrivacy