X

AANBIEDING ONTDEKKING 100 € betalen, 50 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe kunt u Open JDK in één klik installeren op uw openbare Cloud

Tegenwoordig zijn Java-softwares-ontwikkelingsteams onderworpen aan steeds meer beperkingen in termen van tijd en kosten.Het is daarom van vitaal belang om open-source alternatieven te hebben voor eigen omgevingen zoals Java. Het doel was om een ​​open-source alternatief voor Oracle JDK te creëren om een ​​gratis en herdistribueerbare versie te maken en deze compatibel te maken met Linux-distributies. Na 2 jaar ontwikkeling is Open JDK met succes geslaagd voor de "Technology Compatibility Kit" voor Java en is het een echt en solide alternatief voor ontwikkeling in Java geworden.
Video van de in-één-klik-installatieOpen JDK: wat is het?

Open JDK is een open-source softwareomgeving specifiek voor Java. Dit is de gratis versie van JDK (Java Development Kit). De oprichting ervan komt voort uit een inconsistentie in de aard van Java. Om volledig gratis te zijn (open-source), moet een software inderdaad aan twee voorwaarden voldoen:

  • Voldoen aan een licentie die is goedgekeurd door de Free Software Foundation (GNU)
  • Zorg ervoor dat alle afhankelijkheden ook gratis zijn.

OpenJDK is a community project made to create a fully free Java development environment. That community is made up of individuals contributing to Java or JDKs but, it is also sponsored by big companies as Red Hat / IBM / Azul Systems / Apple or SAP.

CookiesPrivacy