Hoe kunt u Postfix in één klik installeren op uw openbare Cloud

AANBIEDING Ontdekking 100 € cadeau Maak gratis een account

Postfix is een gratis software ontwikkeld door Wietse Vanema in 1999. Het is een mailserver, zijn functie is dan ook om e-mails te bezorgen.
Postfix is een alternatief voor SendMail (tegenwoordig een zeer populaire oplossing) maar blijft sneller en gemakkelijker te hanteren.
Tegenwoordig is het de standaard e-mailservice op verschillende systemen van het type UNIX, waaronder bijvoorbeeld Mac OSX, NetBSD of andere GNU/Linux-distributies (het is de standaard e-mailoverdrachtsagent van Ubuntu).
Postfix heeft sinds zijn oprichting verschillende versies gekend en ondersteunt IPv6 sinds versie 2.2, wat erg praktisch kan zijn met het tekort aan IPv4-adressen en de voortdurende ontwikkeling van dit type adressering.
Postfix, beschikbaar in de catalogus met vooraf geïnstalleerde apps van IKOULA, kan in minder dan 3 minuten worden geïmplementeerd en stelt u in staat uw mailserver te creëren vanaf een standaardserver of bijvoorbeeld vanaf een Raspberry-microserver, een betrouwbare, innovatieve en goedkope oplossing.

Video van de in-één-klik-installatieVoordelen van de Postfix-configuratie

Postfix is in staat om alle aspecten van professioneel gebruik te managen. De software staat er bijvoorbeeld om bekend veel SPAM te voorkomen zonder de noodzaak aan voorafgaande scans. Merk op dat het ook mogelijk is om deze taak te delegeren aan een extern proces.

Dit zijn de belangrijkste configuratiebestanden van Postfix:

  • Main.cf
  • Virtual
  • Aliases
  • Access
  • Master.cf
Maak gratis een account: 100 € cadeau **

** 100 € aangeboden consumptie. Aftrek tijdens facturering. Boven het bereikte 100 € verbruik, wordt u gefactureerd tegen het huidige tarief.
Aanbieding beperkt tot één account per natuurlijke of rechtspersoon en twee exemplaren (virtuele machines) per account. Mogelijkheid om meer instanties toe te voegen door contact op te nemen met de verkoopafdeling van IKOULA.