X

AANBIEDING ONTDEKKING 100 € betalen, 50 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe in één klik PrestaShop te installeren op uw Public Cloud

De online winkelmanagers moeten kunnen genieten van een praktisch en functioneel CMS voor het beheer van hun e-business. De meeste van hen kiezen Prestashop vanwege de vele voordelen. Wat zijn de voordelen precies? Waarom kiezen voor deze oplossing, terwijl er veel managementtools online beschikbaar zijn? Hierbij enkele verduidelijkingen.

One Click InstallatievideoPrestaShop: waarom voor deze CMS kiezen?

De kenmerken van PrestaShop

Prestashop is een CMS die werd ontwikkeld in Frankrijk door het bedrijf met dezelfde naam. Het is beschikbaar in open source en u kunt hiermee catalogi beheren, orders voorbereiden en producten leveren en u kunt deelnemen aan vele andere aspecten van uw online winkel.

Dit platform is bijzonder functioneel en is erg populair bij kleine bedrijven en MKB-bedrijven, vanwege de gebruikseenvoud en de vele voordelen.

De installatie van Prestashop kan worden gedaan op shared hosting, in de cloud of op een andere server. Of u nu een Frans bedrijf bent of een buitenlands bedrijf, deze CMS biedt u de mogelijkheid om uw e-commerce snel aan te passen, afhankelijk van uw locatie.

Prestashop: zijn grootste troef, de personallisatie

Prestashop biedt duizenden plug-ins, maar ook thema's om uw online winkel naar wens aan te passen. Ook is het mogelijk om, in aanvulling op kiezen van het ontwerp van uw website, mogelijk om addons toe te voegen, betreffende de beveiliging, optimalisatie van de zoekmachine, sociale netwerken, enz.

Eenvoudig beheer met Prestashop

De back-office interface van Prestashop is toegankelijk, zelfs voor beginners. Dit is het geval sinds versie 1.6, waar deze is herwerkt, om het gebruik ervan te vergemakkelijken. U zult genieten van een uitstekende bediening, mar ook de mogelijkheid om meerdere e-commerces vanuit één platform te beheren.

De mogelijkheid om een ​​catalogus te delen tussen verschillende winkels

Dezelfde catalogus kan op twee verschillende onlinewinkels worden gepubliceerd, ongeacht hun locatie. De gebruiker kan ook verschillende snelheden weergeven. Als gevolg hiervan wordt het mogelijk om uw stock beter te beheren, dankzij het gebruik van één enkele interface. Handig voor bedrijven die hun producten exporteren naar het buitenland!

Een CMS met een responsieve oplossing

De gewoonten van navigatie en consumptie zijn veranderd. Tegenwoordig doen consumenten hun aankopen rechtstreeks op hun mobiel of tablet en verlaten ze geleidelijk aan de computer. Prestashop biedt ook een responsieve versie van uw site, dat wil zeggen dat het geoptimaliseerd is voor weergave op smartphones en alle dragers. Er is ook de mogelijkheid om het thema aan te passen, specifiek voor mobiele telefoons. Het is naar wens aan te passen.

Verbeter uw marketingstrategie met Prestashop

Met de CMS kunt u een loyaliteitsprogramma maken, rechtstreeks in uw online winkel, promotiecodes genereren en een sponsoring opzetten. U kunt er ook voor kiezen om opnieuw contact op te nemen met de bezoekers om ze opnieuw voor u te winnen, om hen aan te moedigen om te kopen.

Prestashop heeft nog vele andere aspecten: de mogelijkheid om uw e-commerce te optimaliseren voor natuurlijke referenties, maar ook de prijs waardoor het een bijzonder goedkope, maar effectieve oplossing is.

CookiesPrivacy