X

AANBIEDING ONTDEKKING 10 € betalen, 100 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe kunt u Telegraf in 1 klik op uw openbare Cloud installeren

Telegraf maakt het mogelijk om via plug-ins metrieken van componenten, systeemelementen of IoT-sensoren te herstellen.
Deze applicatie, ontwikkeld in de programmeertaal "Go", vereist geen afhankelijkheid en verbruikt weinig geheugenbronnen.

Video van de in-één-klik-InstallatieWaarom Telegraf gebruiken?

Verzamel en verzend alle soorten gegevens of metingen.

Wat zijn de functies?

  • Databases: Om uw gegevens te verzamelen en te verzenden, moet Telegraf verbonden zijn met gegevensbronnen zoals MySQL, MongoDB of andere.
  • Systemen: verzamel metingen van uw Cloud-platform-stack, containers of orkestrators.
  • IoT-sensoren: Verzamel kritieke gegevens zoals temperatuurmetingen, drukniveaus of andere van de sensoren van uw verbonden apparaten.
  • Agent: Telegraf kan gegevens en metingen uit een breed scala aan bronnen verzamelen en opnieuw transcriberen. Hij wordt gestuurd door plug-ins voor het verzamelen en uitvoeren van gegevens. Doordat deze in Go geschreven is, kan hij eenvoudig op elk systeem worden uitgevoerd zonder externe afhankelijkheid, zonder npm of andere pakketbeheertools.
  • Dekking: Met al meer dan 200 bestaande plug-ins en geredigeerd door experts en communityleden, is het eenvoudig om Telegraf snel in gebruik te nemen. De ontwikkeling van plug-ins is ook erg eenvoudig, dus het zal gemakkelijk zijn om de tool aan te passen aan uw specifieke behoeften. Telegraf kan ook worden gebruikt om invoerformaten in statistieken te analyseren.
  • Flexibiliteit: De architectuur van plug-ins van Telegraf ondersteunt uw processen, zodat u uw workflows niet hoeft te wijzigen om ze met de technologie te laten functioneren. De flexibiliteit van Telegraf maakt het een eenvoudig hulpmiddel om te gebruiken.

U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens van API's van derden te verzamelen via een klantenservice (type Kafka of StatsD).
Hetzelfde geldt voor de uitvoergegevens: Telegraf kan gegevens verzenden naar verschillende datastores of services zoals InfluxDB, Graphite of Open TSDB.
Voor een globaal back-up-systeem moet Telegraf worden gekoppeld aan een opslagapplicatie (zoals InfluxDB) en een bewakingsapplicatie (bijvoorbeeld Grafana).

CookiesPrivacy