AANBIEDING ONTDEKKING 108 € betalen, 42 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe kunt u Wordpress in één klik installeren op uw public Cloud

Of u nu een particulier, een ondernemer of een bedrijf bent, WordPress is het CMS waarmee u de creatie van uw project kunt uitvoeren. Ontdek meer informatie over dit inhoudbeheersysteem en de vele positieve punten.

Installatievideo One ClickWordPress: De voordelen van dit CMS

WordPress: een CMS om te ontdekken

WordPress.org (niet te verwarren met WordPress.com, een platform voor de creatie van blogs) is een gratis CMS op basis van de PHP-taal en het MySQL databasebeheersysteem. Waarom is WordPress zo gewaardeerd door nieuwkomers onder de internetgebruikers, evenals door experts in deze materie?

Waarom kiezen voor werken met WordPress?

Hier zijn onder andere de verschillende voordelen die de CMS WordPress biedt: zijn meertakenaspect, hij is gratis, de mogelijkheid om een gepersonaliseerde site te maken en de SEO te verbeteren. Ontdek op meer gedetailleerde wijze zijn vele eigenschappen, waardoor hij op dit moment het belangrijkste platform is.

Een multifunctioneel CMS

Zoals eerder vermeld, kunt u met WordPress een grote verscheidenheid aan websites maken, van de directory tot het forum, via de showcase-site of e-commerce. Hoewel de CMS oorspronkelijk was bedoeld om online blogs te plaatsen, zijn veel ontwikkelaars geïnteresseerd in dit platform en hebben zij zijn ontwikkeling mogelijk gemaakt. WordPress is een open source. Als u als gevolg hiervan de ontwikkelaarstechnieken goed genoeg beheerst, is het absoluut mogelijk om de weergave van uw volgende platform te wijzigen en te optimaliseren.

Als gevolg hiervan is WordPress een hulpmiddel geworden dat maximale flexibiliteit biedt, zodat u de site kunt ontwerpen die aan uw verwachtingen voldoet, of u nu wel of geen kennis hebt van webdesign of programmeertaal.

WordPress is helemaal gratis

Wat zeker het gebruik van WordPress op het web aanmoedigt: dit CMS is volledig gratis. Met andere woorden, u hoeft zich niet te abonneren of een inschrijvingstarief te betalen. Aan de andere kant is de gratis personalisatie van een website heel goed denkbaar, dankzij de vele sjablonen die door het CMS of door ontwikkelaars worden aangeboden. Bovendien kan elk betaald of gratis thema naar behoefte worden aangepast.

Houd er ook rekening mee dat een groot aantal plug-ins en extensies vrij beschikbaar zijn, zodat u een platform kunt maken dat aangepast is aan uw eisen, en dit zowel professioneel als functioneel.

De mogelijkheid om op eenvoudige wijze een unieke site te maken

Bent u op zoek naar een intuïtieve en eenvoudig te gebruiken CMS? In dit geval bent u goed uit met WordPress. Het duurt maar een paar minuten om te begrijpen hoe deze werkt, omdat alles is ontworpen om het beheer en de aanpassing van uw website te vergemakkelijken. De interface is vloeiend, efficiënt en snel en bovendien voor iedereen toegankelijk.

Inderdaad, zelfs een beginner in het maken van websites vindt zijn weg met WordPress. Dit CMS voldoet echter ook aan de behoeften van ontwikkelaars, grafische ontwerpers of ervaren webontwerpers, die zullen profiteren van functies die zijn afgestemd op hun behoeften.

De mogelijkheid om ongeacht welke multimedia-inhoud toe te voegen om een menu te maken, om uw artikelen in verschillende secties te classificeren en dit in slechts in een paar klikken, dat is wat deze CMS u kan bieden.

De WordPress-community

Voor elke moeilijkheid die wordt aangetroffen op WordPress, is het mogelijk om in contact te komen met de verschillende forums, evenals met de ondersteuning van het CMS. Als leider op wereldniveau op het gebied van content managementsystemen, zult u dankzij de community die rond WordPress is gevormd zonder problemen het antwoord op een vraag of de oplossing voor uw probleem vinden.

Een CMS dat uw SEO verbetert

Een website maken en hiernaar worden verwezen, is niet eenvoudig, vooral als u zich begeeft op het terrein van het online plaatsen van platforms. Kies ook WordPress om uw zicht op de zoekmachines te optimaliseren. Dankzij de frequente updates van permalinks en zoekwoorden, de mogelijkheid om de juiste tags in te stellen en gratis extensies zoals Yoast te gebruiken, om uw SEO te verbeteren, lukt het u zonder problemen om terug te keren in de rangschikking van de onderzoekspagina‘s. Natuurlijk is om goed gerefereerd te worden een correcte beheersing van het schrijven, evenals van de sociale netwerken een niet te ontkennen voordeel.

Een platform dat evolueert met zijn tijd

Tegenwoordig zijn de gewoonten van internetgebruikers veranderd. Inderdaad, zoekopdrachten worden voornamelijk verricht op mobiele telefoons en tevens op tablets, de CMS moeten zich dus aanpassen om zogenoemde "responsieve" sites voor te stellen. De technologieën van sommige mediaspelers zijn niet geschikt voor mobiele media. Ook biedt WordPress gratis thema's die de jQuery betreffen. Hiermee kunt u een website lezen en bekijken op een smartphone of tablet.

Deze sjablonen kunnen zich dus aanpassen aan de gebruikte ondersteuning door een geschikt ontwerp en een optimale weergave voor te stellen. Bovendien, profiteren van een responsieve site is in de ogen van de zoekmachines een echt voordeel om uw verwijzingen te verbeteren. Deze technologie moet dus niet in de wind worden geslagen.

Een kolossaal aantal plug-ins

We hebben het hier al over gehad, het aantal gratis en betaalde plug-ins die ontworpen zijn voor WordPress is op zijn minst gigantisch. Dankzij deze uitbreidingen is het mogelijk om het ontwerp van uw platform, de verwijzing, enz. te personaliseren.

Zoals u ziet, is WordPress met name geschikt voor al uw webprojecten, ongeacht hun aard. Of u nu een particulier, een kmo, een zelfstandige, een vereniging, enz. bent, u zult zeker profiteren van de voordelen van dit CMS, ontworpen voor alle soorten gebruikers. Probeer het gerust eens, aangezien WordPress helemaal gratis is!

CookiesPrivacy