XenApp

Xen App ™

Uw virtuele toepassingen beheerd door de cloud van Ikoula

XenApp is onderdeel van de Xen® range van CITRIX™
XenApp is dè oplossing voor het aanbieden van virtuele applicaties, het levert Windows-gebaseerde applicaties aan uw medewerkers op elke device en op elke locatie. Door het centraliseren van de controle met XenApp, biedt u uw team de vrijheid van mobiliteit, gepaard met een verbetering van de beveiliging en lagere kosten.

Voordelen en functionaliteiten van de virtuele XenApp applicaties

 • Productiviteit met Windows on-demand applicaties

  XenApp geeft autonomie aan werknemers door vijf generaties van Windows-applicaties op het device van hun voorkeur te gebruiken. XenApp vermindert de transactietijd van client/server-applicaties met maximaal 300%. Hierdoor zijn uw medewerkers productiever met hun bedrijfsapplicaties.

 • Krijg grip op de BYOD devices van uw team

  Voldoe aan de groeiende vraag van BYOD door applicaties en licenties op afroep in real-time als een service in te richten. En bespaar u de uren werken die noodzakelijk zijn voor de bereiding van traditionele hardware.

 • Biedt een veilige toegang en beperk het risico van dataverlies

  Centraliseer de applicaties in het datacenter om intellectueel eigendom en privé en gevoelige informatie te beschermen. XenApp maakt een gedetailleerd fijnmazig autorisatiebeleid mogelijk, waardoor het risico van verlies van gegevens of toegang via niet-beveiligde verbindingen of VPN-gaten geminimaliseerd wordt.

 • Verminder de kost en de complexiteit van applicatiemanagement

  Verlaag de kosten van het beheer van applicaties tot 90% door de stroomlijning van deployment en de implementatie van life cycle beheer. XenApp helpt u bij het aanpassen van uw resources op basis van de behoeften van uw bedrijf en borgt uw bedrijfscontinuïteit door uw applicaties in redundante datacenters te hosten.

Deployment schema
Deployment schema

XenApp in de publieke/private cloud

Op het moment dat u configuratie heeft ingesteld op de private of publieke cloud krijgt u de beschikking over een interface met de naam 'Citrix Studio', waarmee u gebruikers toegang kunt verlenen tot applicaties en/of toegangsrechten op een aantal van de VM’s uit een catalogus. Citrix Studio zal dan de instanties starten en stopzetten afhankelijk van de behoefte (opstarten als een gebruiker verbinding maakt, stopzetten wanneer de sessie wordt verbroken, enz).

Implementeer nu Xen APP met de publieke cloud
CookiesPrivacy