NSX-T Data Center

NSX-T (NSX-Transformers) is een agile-ontworpen software-defined networking (SDN)-oplossing. De oplossing is gemaakt om bedrijven te helpen bij hun ontwikkeling door procedures te vereenvoudigen, van beheer tot verbruikscontrole. Bedrijven kunnen immers de technologieën kiezen die het best bij hun toepassing passen.


Hoe werkt NSX-T Data Center?
NSX-T is een uitgebreide SDN-infrastructuur die de distributie en regulering van netwerkbronnen beheert, evenals beveiligingsaspecten en automatisering. NSX-T is een technologie die is afgeleid van de pionier NSX-V die rechtstreeks in de vSphere-omgeving is ingebouwd en beperkt is in het gebruik met andere omgevingen. Oorspronkelijk bestaande als een plug-in in vSphere (NSX-V), is NSX-T nu afzonderlijk en kan worden gebruikt met andere ecosystemen. Dit komt tegemoet aan de huidige behoeften van bedrijven die steeds meer flexibiliteit zoeken.

Dankzij netwerkvirtualisatie kunnen bedrijven hun architectuur heroverwegen. Met NSX-T kunt u alle netwerkstappen beheren.Wat zijn de voordelen van NSX-T?
Een veerkrachtige oplossing

Het belangrijkste voordeel van NSX-T is zeker de openheid voor andere ecosystemen dan vSphere, zoals integratie met meerdere virtualisatieplatforms: OpenStack (en KVM) en andere. Deze virtuele netwerkhypervisor is dus compatibel met alle grote cloudomgevingen op de markt en met andere hypervisors.

Eenvoudig containerbeheer

Containerisatiebeheer, NSX-T is ook compatibel met belangrijke containerisatietechnologieën zoals Docker of Kubernetes. Hierdoor kunnen stromen tussen containers beter worden beheerd.

Beheer van meerdere klanten dat waterdichting garandeert
binnen dezelfde SDDC


Er is ook de mogelijkheid om multi-tenancy (dwz multi-client) op dezelfde resources te beheren. De oplossing garandeert inderdaad de verzegeling van gegevens tussen verschillende klanten.

Aan de slag en vereenvoudigde integratie door API's

API's (NSX-API) maken het eenvoudig om NSX-T te configureren en te implementeren.