ZIMBRA DRIVE: oplossing voor het
delen en opslaan van bestanden
voor bedrijven

Vereenvoudig het opslaan en het delen van uw bestanden
met ZIMBRA DRIVE

ZIMBRA DRIVE is een complete oplossing voor het delen en opslaan van bestanden, toegankelijk via de webclient van Zimbra, en ontworpen om de samenwerking binnen uw bedrijf te verbeteren.

In een tijdperk van werken op afstand en van het gebruik van privé computerapparatuur voor professionele doeleinden, nemen de risico’s op beschadiging van bedrijfsgegevens drastisch toe. Naast een back-upoplossing is het essentieel om betrouwbare en professionele tools te gebruiken om medewerkers in staat te stellen om op een veilige manier bedrijfsbestanden en -informatie te delen.

ZIMBRA DRIVE is beschikbaar met ZIMBRA DOCS en garandeert precies deze veiligheid: één enkel toegangspunt en een intuïtieve interface om bestanden in real time te delen en op te slaan, zonder risico op externe interferentie - uw gegevens worden opgeslagen op uw privé-mailservers.

Welke functies voor ZIMBRA Drive ?  • bestanden importeren, downloaden en beheren

  • intuïtieve interface

  • integratie in de ZIMBRA-omgeving

  • gepersonaliseerde notities aan documenten toevoegen

  • intern of extern delen van bestanden

  • verbeterd bestandszoeksysteem
Aan de kant van de backoffice kan ZIMBRA DRIVE worden aangesloten op andere externe producten, zoals Nextcloud of ownCloud. Drie onderdelen vormen ZIMBRA DRIVE (Zimbra Extension, Zimlet en Cloud APP) en integreren externe opslagdiensten, evenals een authenticatiesysteem binnen de Zimbra-webinterface.

CookiesPrivacy