Veeam

Het nummer 1 inzake back-up en replicatie bedrijf


VEEAM is een krachtige, eenvoudige, betrouwbare en flexibele oplossing voor back-up en replicatie van gegevens. Deze oplossing biedt optimale beveiliging om elk verlies van gegevens te voorkomen dankzij het snelle en praktische herstelsysteem.

VEEAM Hiermee kunt u een back-up maken van uw hele computerpark, van de fysieke server tot de werkstations en natuurlijk de VM's. Uw back-ups worden vervolgens opgeslagen op onze speciale, geïsoleerde en beveiligde infrastructuur, zodat u in geval van schade of storingen uw activiteit reactief kunt herstellen en opnieuw kunt opstarten.
Hébergeur Français          Veeam Partner

Veeam-oplossingen Beheer, controleer en bescherm uw gegevens

Veeam BaaS

Backup as a Service (BaaS) is een methode van offsite gegevensopslag waarbij bestanden, mappen of de volledige inhoud van een harde schijf regelmatig door een serviceprovider worden geback-upt naar beveiligde externe cloud-opslag.

BaaS helpt informatie, zowel bedrijfs- als persoonlijke informatie, te beschermen tegen het risico van verlies door gebruikersfouten, hacking of andere IT-fouten.

Met de interface Veeam Service Provider Console (VSPC) kunt u eenvoudig uw machines beschermen, zoals fysieke servers, VM's, desktops, afhankelijk van de benodigde opslagcapaciteit.


Veeam Service provider consoleVeeam Service provider console
Veeam Service provider console

Veeam Cloud Connect

Deze functionaliteit is geïntegreerd in ons VEEAM BaaS aanbod.

Beschikt u over een back-upplan om ervoor te zorgen dat uw bedrijf kan worden hervat in het geval van een ramp (brand, overstroming, aanval, datahacking, enz.)?

Veeam Cloud Connect is ideaal voor het uitvoeren van 3-2-1 back-ups om gegevensverlies te voorkomen. De 3-2-1 back-up bestaat uit het maken van 3 kopieën van hetzelfde bestand op 2 verschillende media en het maken van 1 off-site back-up om de gegevens verder te beschermen

Als je thuis of in een ander datacenter een VEEAM-infrastructuur hebt, kun je met VEEAM Cloud Connect je back-ups uitbesteden aan IKOULA-datacenters in Frankrijk.


Veeam Service provider consoleVeeam Service provider console
Veeam Service provider console
Wat zijn de voordelen van VEEAM BaaS bij Ikoula?

 • Automatisch en extern beheer van back-upagenten
  Door middel van een webadministratie-interface maakt deze tool eenvoudige detectie mogelijk van componenten die aanwezig zijn in een fysieke, virtuele of cloudomgeving.

 • Automatisering van gebruiksrapporten
  Automatisering van gebruiksrapporten is een echte tijdsbesparing omdat het zo makkelijk en snel is.

 • Provisie, supervisie en beheer van de oplossing
  In de interface van Veeam kunt u heel snel een samenvatting krijgen van de resultaten over de status van de taken in hun geheel.

 • Configureren van diensten om doelstellingen te halen
  De installatieopties van Veeam bieden flexibiliteit bij het opstarten. De integratiewizards zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en aan te passen aan de activiteit.


Wenst u meer informatie over deze aanbieding?Vraag advies aan een van onze specialisten.Neem contact op met onze verkoopafdeling

Veeam Backup voor Microsoft 365

Veeam Backup voor Microsoft 365 is een back-upoplossing die beschermt tegen gegevensverlies. Met Veeam for Microsoft 365 kunt u veilig een back-up maken van Microsoft-gegevens in de datacenters van Ikoula.

Veeam Backup voor Microsoft 365 stelt u in staat een back-up te maken van gegevens van software zoals: Teams Teams, Exchange Exchange, SharePoint SharePoint, Onedrive OneDrive for Business.

Wat zijn de voordelen van Veeam Backup voor Microsoft 365?

 • Flexibiliteit en betrouwbaarheid in de back-up van gegevens

 • Herstel mogelijk door de eindgebruikers

 • Restauratie webinterface

 • Krachtige zoekfunctie

 • Eenvoudig en snel herstel van gegevens


Belangrijke informatie Voor de installatie van Veeam M365 is interventie in de Microsoft 365-administratie-interface als "Global Administrator" vereist. Om u te helpen bij de procedure, nodigen wij u uit om de handleiding te raadplegen die beschikbaar is op deze link . Als u hulp nodig hebt van onze technische teams bij het configureren van Veeam M365, kunt u een ondersteuningsservice bestellen via uw klantenzone of rechtstreeks via de bestelpagina van het Veeam M365-product door de optie "Configuration support" aan te vinken.Veeam back-up en replicatie Wat zijn de voordelen?

 • Data opgeslagen in onze datacenters
 • Mogelijkheid om de opgeslagen gegevens te versleutelen
 • Back-up uitgevoerd zonder agent op vCloud Director
 • Maakt het mogelijk M365-gegevens op te slaan