Hoe moet ik cryptocurrency minen ?

Cryptocurrencies staan momenteel in de schijnwerpers en cryptocurrency-mining trekt steeds meer aanhangers aan. Ikoula biedt een oplossing die helpt bij het verwerken van blockchains-algoritmen en waarmee enkele beperkingen met betrekking tot deze activiteit kunnen worden tegengegaan.Ikoula’s mining voordelen
Mining in een Data Center

Niet veel hosters staan cryptocurrency-mining toe in hun datacenter. Dat dwingt miners om in servers te investeren en deze zware machines in hun eigen huis te hosten. Deze machines hebben veel elektriciteit nodig en produceren veel warmte en lawaai, wat thuis erg onhandig kan zijn. Met uw server in het datacenter van Ikoula kunt u deze beperkingen vermijden.


Netwerk beveiliging

Door een server in een datacenter te hebben, kunt u volledig profiteren van alle beveiliging die het datacenter biedt. Het netwerk van Ikoula is beschermd tegen DDOS-aanvallen dankzij anti-DDOS-oplossingen. Bovendien wordt dit netwerk voortdurend getest en de meerdere netwerk aansluitingen van Ikoula garanderen u een continue en hoogwaardige service.Technical Support 24/7

Als u uw server bij ons plaatst, staan de technische teams van Ikoula, klaar in de datacenters om voor u te werken, indien nodig, 24 uur per dag en 7 dagen per week.Kies de beste cryptocurrency mining oplossing De oplossing die Ikoula biedt voor het mijnen van cryptocurrency is : Xeon GPU dedicated server.


Intel® Xeon® GPU

Xeon GPU
Ikoula biedt een oplossing om cryptocurrency te mijnen met huurmateriaal. Het voordeel van huren is het niet hoeven bouwen van je eigen machine voor Cryptocurrency, omdat componenten regelmatig vernieuwen en een grote investering vertegenwoordigen. Door een dedicated server in een datacenter te huren, kunt u constant worden uitgerust met componenten van de nieuwste generatie en optimale prestaties leveren. U heeft ook geen elektriciteitsrekening die een significante variabele in cryptocurrency-mijnbouw zijn. Door geen elektriciteit te betalen, krijgt u alleen maandelijkse vaste kosten die uw winstberekening aanzienlijk vereenvoudigen.

Le Xeon GPU bevat standaard een grafische kaart NVIDIA GeForce GTX1070 8GB. Deze grafische kaart presenteert zeer goed (1920 Cuda Cores) waarmee u blockchains-algoritmen kunt verwerken. U kunt ook een tweede grafische kaart toevoegen om uw prestaties voor mijnbouw te verdubbelen.

Bekijk meerFAQ

Alles zien Sluit alles
Hoe werkt cryptocurrency-mining?
Om te kunnen werken heeft een cryptocurrency een netwerk van computers nodig die met elkaar verbonden zijn, altijd. Mijnbouw is een betaalde dienst waarbij een miners monetaire transacties van een netwerk moet verrichten en / of verifiëren en berekeningen moet uitvoeren om het aantal munten te vergroten.
Welke cryptocurrency mijne ?
De keuze van de cryptocurrency wordt gemaakt op basis van het materiaal dat u heeft en de wisselkoers van de valuta op elk moment.

Over het algemeen geldt dat hoe meer een cryptocurrency populair is, hoe meer de uitvoering moeilijk is, maar ze zijn over het algemeen ook het meest winstgevend en stabiel. Het is dan nodig om veel geld te investeren om grote machines te bouwen die specifiek zijn ontworpen voor het delven van deze cryptocurrency.

Kleinere machines kunnen je alternatieve cryptocurrency laten mijnen of je kunt je bij een pool voegen om zo de beste cryptocurrencies te delven. Deze machines vereisen een kleinere investering, maar uw inkomens zullen ook lager zijn en of gedeelt. Door grafische kaarten aan uw machine toe te voegen, kunt u het rekenvermogen en uw winstgevendheid vergroten.

De kracht van Ikoula's Xeon GPU stelt je in staat om de meeste bestaande cryptocurrencies te ontginnen. Daarom zal de keuze van de cryptocurrency voor de mijne worden gemaakt op basis van de winstgevendheid van de valuta, dat wil zeggen de wisselkoersen.
Hoe mijnwinsten te berekenen ?
Mijnbouw vereist een consequente investering: het kopen van materialen of het huren ervan (in het geval van de oplossing van Ikoula), elektriciteit (als mijnen thuis worden gebruikt. Het is dan belangrijk om de winstgevendheid te optimaliseren.

Sommige websites zoals coinwarz.com of whattomine.com helpen u de winstgevendheid van het delven van een valuta in realtime te simuleren, gebaseerd op de functies van uw machine. Deze websites geven u eerst inzicht in de rekenkracht van uw machine ("hash rate"). De Xeon GPU van Ikoula heeft bijvoorbeeld een hash rate van 30.0 Mh / s voor Ethash, 430.0h / s voor Equihash en 950.0 Mh / s voor Pascal.

Met deze «hash-snelheid» kunt u vervolgens het inkomen per uur, dag, week, maand of jaar schatten, gegenereerd door het delven van elke cryptocurrency op een specifiek tijdstip.
Kies ik een mining pool ?
Wanneer een poel een blok vindt, wordt de beloning evenredig verdeeld tussen de miners in de poel op basis van hun bijdrage. Een miner die een betere configuratie heeft dan anderen in het pool, verdient een grotere rol als het pool slaagt.

Er zijn veel pools voor elke cryptocurrency. De keuze zal worden gemaakt door de miner door de pools fees, hun betrouwbaarheid, hun grootte, hun functionaliteit te vergelijken ...