Plesk applicaties

Gemakkelijk en volledig webbeheer dankzij Plesk 12

Plesk Panel is marktleider in platformonafhankelijke control panels marktleider.
Plesk Panel is marktleider in platformonafhankelijke control panels, ontworpen om een eenvoudige en praktische tool te bieden voor het beheren van uw webdiensten. Plesk 12 is de eenvoudige en handige manier om al uw webdiensten te beheren. Dankzij de intuïtieve Plesk interface kunt u zelf vanuit uw browser rechtsreeks e-mailaccounts aanmaken, instellingen wijzigen voor uw domein manager, uw webbestanden beheren, een toepassing installeren, een database aanmaken, uw FTP-toegang instellen, en nog veel meer. Plesk Panel vereenvoudigt deze taken zodat u ze kunt uitvoeren zonder dat u zich hoeft te verdiepen in server commando's en shell-scripts.

Aanmaken en verder ontwikkelen van uw website met 1 klik + 80 applicaties beschikbaar met 1 klik in alle onze hosting pakketten

 • Wordpress
  Wordpress

  WordPress regelt voor u het zoeken en classificeren, de registratie en identificatie van uw bezoekers, en maakt het mogelijk uw berichten via een wachtwoord te beveiligen.
  Naar de site

 • Drupal
  Drupal

  Drupal is software waarmee zowel individuen als gemeenschappen van gebruikers met gemak een grote verscheidenheid aan content kunnen publiceren, beheren en organiseren op een website.
  Naar de site

 • Joomla
  Joomla

  Joomla! ™ is een van de meest krachtige content management tools van het moment. Het wordt gebruikt over de hele wereld voor elk type site, van eenvoudige webpagina’s tot aan complexe bedrijfstoepassingen.
  Naar de site

 • Magento
  Magento

  Magento is een Open Source e-commerce oplossing die ongekende flexibiliteit en controle biedt. Magento is ontworpen vanuit het idee dat elk e-commerce-project uniek is in zijn soort, is aangezien er geen twee identieke bedrijven bestaan.
  Naar de site

 • Typo 3
  Typo 3

  TYPO3 is uniek door de kwantiteit en kwaliteit van de functies die deel van de kern uitmaken. Hoewel er meer dan 6000 extensies te vinden zijn in de officiële TYPO3 "Extension Repository", zijn de volgende kenmerken allemaal aanwezig zonder extra apps ontwikkeld door de gemeenschap te hoeven installeren.
  Naar de site

 • Xoops
  Xoops

  Xoops is een dynamisch systeem van content beheer (Content Managementsysteem of CMS) dat gebruik maakt van de PHP taal. Deze gratis en makkelijk te gebruiken tool maakt het mogelijk om websites van alle soorten en maten te ontwerpen.
  Naar de site

 • Coppermine
  Coppermine

  Coppermine is een PHP/MYSQL tool voor het aanmaken en makkelijk beheren van een online fotogalerij. Het werkt een beetje volgens het principe van een forum in php met een indeling in categorieën, albums en vervolgens afbeeldingen.
  Naar de site

 • MediaWiki
  MediaWiki

  MediaWiki is een wiki voor de Web-engine. Het wordt gebruikt door alle projecten van de Wikimedia Foundation, alle wiki's gehost door Wikia en door vele andere wiki's.
  Naar de site

 • B2evolution
  B2evolution

  b2evolution is een gratis CMS/blog engine vrijgegeven onder de GNU GPL licentie. Deze gratis software ontwikkeld in PHP en met behulp van een MySQL-database is een (tak) vork van b2/cafelog, net zoals Wordpress.
  Naar de site

 • Crafty Syntax
  Crafty Syntax

  CSLH is een applicatie gewijd aan de ondersteuning van uw klanten, leden en bezoekers. Het biedt hen een rechtstreeks dialoog met de beheerder, na een zeer snelle integratie in uw website.
  Naar de site

Maar ook
CookiesPrivacy