VMware Cloud Director Availability

Disaster Recovery-as-a-service

VMware Cloud Director Availabiliy is een oplossing waarmee VMware Cloud Director-gebruikers hun VM's of vApps eenvoudig kunnen migreren van het ene VMware Cloud Director-platform naar het andere of van een vCenter-omgeving naar een VMware Cloud Director-platform (en omgekeerd). Deze krachtige oplossing is met name ontworpen om eenvoudige en veilige disaster recovery (DRP)-oplossingen te implementeren of om een L2 Stretch te maken (een oplossing om het lokale netwerk uit te breiden naar een andere site).


Hoe werkt
VMware Cloud Director Availability ?
VMware Cloud Director Availability is een Disaster Recovery As a Service (DRaaS)-oplossing die draait op een unified architecture en direct geïntegreerd is met uw VMware Cloud Director-service. Grace à son interface centralisée, cette solution est simple à prendre en main et permet de mettre en place des PRA affichant des RPO (Recovery Point Objective) personnalisés en fonction de la criticité des services.


Wanneer moet VMware Cloud Director Availability worden gebruikt?  • U hebt een VMware Cloud Director-infrastructuur en u wilt een DRP implementeren op een andere infrastructuur. Deze oplossing maakt veilige en versleutelde interconnectie van twee VMware Cloud Director-omgevingen (of een VMware Cloud Director-omgeving en een Vcenter-omgeving) mogelijk.


  • U hebt een externe VMware Cloud Director-infrastructuur (of Vcenter-omgeving) en u wilt uw diensten migreren naar een VMware Cloud Director IKOULA-infrastructuur.


  • U hebt een VMware Cloud Director-infrastructuur en hebt meer middelen nodig. Met deze oplossing kunt u een tweede platform implementeren om een L2 Stretch te maken en zo uw bestaande infrastructuur uit te breiden.


De voordelen van VMware Cloud Director Beschikbaarheid
Gemakkelijk te gebruiken

VMware Cloud Director Availability is gebaseerd op vertrouwde tools en heeft een gecentraliseerde, moderne HTML5-interface.
VMware Cloud Director Availability is geïntegreerd in uw VMware Cloud Director-aanbod en vereist geen specifieke installatie..
VMware Cloud Director Availability omvat snelle implementatiemodellen.Streven naar winstgevendheid

Met VMware Cloud Director Availability zijn alle functies gecentraliseerd in één interface. Hierdoor wordt het beheer sterk vereenvoudigd, wat tijd en middelen bespaart.
VMware Cloud Director Availability is nauw geïntegreerd in uw omgeving, waardoor de kosten voor operationeel beheer worden verlaagd..
VMware Cloud Director biedt meer flexibiliteit dankzij de failover- en rollback-workflows en de granulaire controle per VM of vApp.Meerdere aanpassingsniveaus
binnen één SDDC


Met VMware Cloud Director Availability kunt u de prioriteit van uw verschillende services aanpassen op basis van hun kriticiteit. Dit helpt niet alleen om uw marges te verhogen, maar ook om de disaster recovery-doelstellingen (RPO) te verbeteren in het geval van een DRP-implementatie.