Wat is VxRail?

VxRail is een hyperconvergentieoplossing die gezamenlijk is geïmplementeerd door Dell Technologies en VMware. Om het in een paar woorden te definiëren, het is een platform dat gericht is op het optimaliseren van Datacenter Infrastructures (SDDC).

Hoe werkt VxRail?
De twee hoofddoelen zijn het faciliteren van de inzet van workloads en het uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Concreet gaat het om het bevorderen van schaalbaarheid om de rekenkracht te realiseren die nodig is voor verschillende toepassingen. Tegenwoordig is VxRail de nummer één oplossing op de markt dankzij de veelvoud aan apparaatmodellen, onderdeel van de VMware "stack", geschikt voor elk doel. De impact van deze technologie op bedrijven is indrukwekkend. Volgens verschillende onderzoeken is meer dan 85% van de bedrijven van mening dat het gebruik van een HCI-oplossing hun wendbaarheid aanzienlijk heeft vergroot.

VxRail is de beste alles-in-één oplossing. Dit vermindert de trainings- en configuratietijden aanzienlijk en beperkt bepaalde risico's van incompatibiliteit. Bovendien stelt zijn hoge automatiseringscapaciteit hem in staat zich meer te concentreren op de bedrijfstoepassingen van de klant.

Kortom, VxRail bevordert de operationele vrijheid en stelt bedrijven in staat beter te anticiperen op behoeften om hun evolutie te plannen.Wat zijn de voordelen van VxRail?
Wat zijn de voordelen van VxRail?

Opslagcapaciteit uitbreidbaar volgens uw behoeften, gebaseerd op de vSAN Storage-service voor piekbelastingbeheer. VxRail is het enige geïntegreerde, voorgeconfigureerde en geteste HCI-systeem voor VMware en vSAN.

Integreer het platform in uw huidige omgeving

vSAN maakt een betere beheersing en beheersing van kosten en risico's mogelijk. Zo is het hele VMware-ecosysteem van tevoren ingebed, voorgeconfigureerd en getest.

Verbeterde prestaties voor uw toepassingen

Workloads worden beter verdeeld en de meest kritieke applicaties profiteren van gegarandeerde resources om prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. De applicatiebelastingen zijn dus te allen tijde operationeel.

De tool om je eerste stappen te zetten richting de hybride cloud

VxRail bevat een hypergeconvergeerde infrastructuurlaag die ondernemingen een complete "turnkey"-ervaring biedt.Ten slotte helpen al deze voordelen de time-to-market zo veel mogelijk te verkorten. Dit is een van de belangrijkste drijfveren voor het gebruik van VMware, aangezien de "time-to-market" aanzienlijk wordt verkort, kunnen gebruikers zich volledig concentreren op hun kernactiviteiten.