Zimbra Webmail : Een efficiënte en collaboratieve oplossing die u helpt uw productiviteit te verbeteren

Sleutelelementen voor elk bedrijf - of het nu een klein of middelgroot bedrijf is of een grote organisatie - messaging is een van de IT-tools die we niet over het hoofd mogen zien.

Met zeer uitgebreide functies, zoals e-mail, agenda en adresboek, wordt Zimbra gepositioneerd als de best mogelijke keuze voor bedrijven en professionals. Flexibel, open-source en veilig, Zimbra messaging is toegankelijk op uw werkstation of mobiel zoals Mozilla Thunderbird of MS Outlook, maar kan ook via webmail, om een optimale productiviteit te garanderen, maakt weinig uit waar of de omstandigheden.

De voordelen van Zimbra Webmail

Kalenders plan uw vergaderingen en uitnodigingen onmiddellijk

Kalender is ook een erg handige functie; het is gemakkelijk toegankelijk via uw webmailinterface. Uitnodigingen voor vergaderingen kunnen automatisch aan uw agenda worden toegevoegd. U kunt niet alleen uw eigen agenda maken, maar het is ook mogelijk om de agenda uit een ander mailsysteem te importeren.

Contacten - maak uw eigen contacten door geïmporteerde contacten en een lijst met interne contacten te combineren met uw organisatie

Met Zimbra-contacten kunt u uw eigen contactenlijsten maken, uw eigen externe contactenlijsten uit andere berichtensystemen importeren en ze toevoegen aan de lijst met contacten binnen de organisatie. Het systeem voegt ook automatisch contacten toe aan wie u e-mails heeft gestuurd, maar die niet op uw oorspronkelijke lijsten stonden.

Taken verhoog eenvoudig de productiviteit

De functie "Taken" is erg praktisch om al uw projecten uit te voeren en de efficiëntie en productiviteit te verhogen. U kunt een lijst maken van de to-do-missies en de items die moeten worden verwerkt terwijl u de algemene voortgang van het project bewaakt. U kunt ook verschillende takenlijsten maken op basis van de lopende projecten.

ScreenshotsCookiesPrivacy