ACRONIS CYBER PROTECT BACKUP
BY IKOULA

IT-BACK-UP & INFORMATIESYSTEEMBESCHERMING VOOR BEDRIJVEN
VAN ALLE MATEN

Acronis Cyber Protect Backup van IKOULA is een IT-back-up- en beveiligingsoplossing speciaal voor bedrijven, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Deze professionele cloudback-upoplossing past zich aan elk type activiteit en elke werklast aan en biedt optimale gegevensbescherming, van het kleinste bestand tot de fysieke of virtuele server, inclusief alle werkstations en mobiele apparaten. Acronis Cyber Protect Backup van IKOULA beschermt bedrijven ook tegen kwaadaardige malware- of ransomwareaanvallen en biedt bedrijfsleiders en IT-managers een breed scala aan beveiligingstools.
Hosted in Europe          Web Hosting since 1998

Computerback-up en gegevensbeschermingAcronis Cyber Protect Backup By IKOULA

Acronis Cyber Protect Backup By IKOULA

Acronis Cyber Protect Backup van IKOULA is de professionele back-upoplossing die zich aanpast aan zakelijke uitdagingen. Het voldoet perfect aan de vraagstukken van beveiliging, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en snelheid.

Om maximale bescherming te garanderen, moeten IT-teams zichzelf uitrusten met een betrouwbare en schaalbare oplossing. Het is absoluut noodzakelijk om al uw bedrijfsgegevens te kunnen beschermen en er een back-up van te kunnen maken, om een snel herstel van de activiteit en een volledig of gedeeltelijk herstel van de gegevens indien nodig te garanderen.Wenst u meer informatie over onze aanbiedingen?Vraag raad aan een specialist Neem contact op met onze verkoopafdeling
Acronis Cyber Protect Backup By IKOULA
50 GB
worden € 9,99 Ex. BTW/Maand

50 GB 5 000 GB

Kies uw opslagruimte
Maak en activeer uw Acronis Cyber Backup van IKOULA

En kies een geldigheidsperiode voor het abonnement


ACRONIS CYBER PROTECT BACKUP van IKOULA is niet compatibel met onze microservers
Wat zijn de kenmerken van Acronis Cyber Protect Backup
van IKOULA?
 • Flexibele en aanpasbare back-up
  Flexibele en aanpasbare back-up

  Alle back-ups zijn aanpasbaar volgens een vooraf gedefinieerde planning en frequentie. Het enige dat u hoeft te doen, is het type gegevens configureren (bijvoorbeeld een eenvoudig onafhankelijk bestand, volledige server of VMWare-back-up) om een schema op te stellen dat de teams kostbare tijd zal besparen.
 • Score CyberFit

  Het Acronis-platform maakt het mogelijk om snel de veiligheid van elk werkstation of server te beoordelen dankzij de CyberFit-score, die het beschermingsniveau meet van de belangrijkste parameters (Anti-Malware / Backup / Firewall / VPN / schijfversleuteling). Zo kunnen mogelijke zwakke punten gemakkelijk worden geïdentificeerd en vervolgens worden gecorrigeerd. Opmerking: deze functie is momenteel alleen beschikbaar op apparaten met het Windows-besturingssysteem.


 • Detectie van kwetsbaarheden

  De software die is geïnstalleerd op de apparatuur die in het back-upplan is opgenomen, wordt ook bewaakt om mogelijke inbreuken te voorkomen. • Bescherming tegen virussen en malware

  Met de toename van malware- en ransomwareaanvallen kunnen bedrijven het zich niet veroorloven hulpeloos te zijn. Acronis Cyber Protect Backup bevat een virus- en malwarebeschermingsoplossing, configureerbaar volgens uw wensen en behoeften.


 • Afstandsbediening

  Het op afstand kunnen besturen van een werkstation is een essentiële tool voor IT-teams, die kritieke situaties snel moeten beoordelen en oplossen. Met de afstandsbedieningsfunctie hoeven IT-teams geen tools meer te vermenigvuldigen en kunnen ze verbinding maken met alle werkstations via HTML5 of via een RDP-client. Merk op dat deze functie alleen beschikbaar is op apparatuur met een Windows-besturingssysteem.

 • Apparaatbeheer op werkstations waarvan een back-up is gemaakt

  In bedrijven vermenigvuldigen verbonden apparaten en apparaten, waardoor het aantal potentiële bronnen van bedreigingen toeneemt. Acronis Cyber Protect Backup biedt controle over alle apparaten die zijn aangesloten op de werkstations waarvan een back-up is gemaakt. Merk op dat deze functie alleen beschikbaar is op apparatuur met een Windows-besturingssysteem.


 • Compleet rapportagesysteem

  De verschillende monitoring- en controletools bieden zichtbaarheid en controle over de veiligheid en integriteit van back-upapparaten.Waarom kiezen voor Acronis Cyber Backup by IKOULA?
 • 100% Franse webhosting

  Acronis Cyber Backup by IKOULA garandeert de totale soevereiniteit van de gegevens van bedrijven en beschermt ze tegen buitenlandse inmenging die kan voortvloeien uit wetten zoals de Cloud Act. Alle klantgegevens worden gehost in onze eigen datacenters in Frankrijk. Deze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging en worden 24/24, 7/7 ter plaatse gecontroleerd door onze teams van experts.

 • Beveiliging van de volledige IT-infrastructuur

  Aangezien de gevoelige gegevens van een bedrijf zich zowel op fysieke of virtuele servers als op desktops of zelfs smartphones kunnen bevinden, is het essentieel om de volledige IT-infrastructuur te beveiligen. Dankzij IKOULA zijn alle gegevens beschermd.

 • Budgetvriendelijk

  Ongeacht het aantal te beveiligen apparaten, wordt de facturering berekend op basis van het volume van de opgeslagen gegevens en is deze ook gemakkelijk aan te passen aan de behoeften en veranderingen van bedrijven.

 • Toegankelijkheid van over de hele wereld

  Met Acronis Cyber Backup by IKOULA is het eenvoudig om uw gegevens (geheel of gedeeltelijk) te openen, er een back-up van te maken of ze te herstellen (geheel of gedeeltelijk), waar ook ter wereld, en met slechts een paar klikken.

 • Eenvoudig en gecentraliseerd beheer vanaf een webinterface

  De webconsole van Acronis Cyber Backup by IKOULA stelt IT-teams in staat om eenvoudig alle fysieke en virtuele terminals van bedrijven te beheren vanuit één enkele interface, waarbij alle benodigde beheertools worden gecentraliseerd.
  Acronis capture 1    Acronis capture 2    Acronis capture 3

 • Direct herstellen van bestanden

  Het herstel van gegevens gebeurt binnen enkele seconden vanaf de webinterface, zonder de bedrijfsproductiviteit te beïnvloeden.

 • Encryptie van back-ups voor extra veiligheid

  Alle overgedragen gegevens worden versleuteld met behulp van een AES-256-versleutelingsalgoritme. De toegang wordt beschermd door een unieke encryptiesleutel die alleen eigendom is van het bedrijf en vereist is voor het herstel van de gegevens.

Hoe kunt u een Acronis-back-up realiseren

FAQVeelgestelde vragen
Alles bekijken Alles sluiten
Waarom opslaan?
Zonder back-up kunnen bedrijven worden blootgesteld aan het niet respecteren van de regelgeving, verlies aan productiviteit en reputatie en vertraging van hun ontwikkeling.

Investeren in een back-up-oplossing draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf en beschermt u tegen:
 • Ongewilde verwijdering van bestanden
 • Malware en Ransomware
 • Cyberaanvallen
 • Downloads van geïnfecteerde bestanden
 • Menselijke fouten
Meer dan 20% van de bedrijven die geconfronteerd worden met gegevensverlies of cyberaanvallen, raken klanten kwijt. Zo verliest 40% onder hen meer dan 20% van hun klantenkring. Gezien de vele, hierboven vermelde bedreigingen, is het buitengewoon belangrijk om een back-up te bewaren van belangrijke gegevens en bestanden van uw bedrijf, zoals:
 • Stationaire of draagbare werkstations van gebruikers
 • Virtuele machines
 • Servers
 • Mobiele telefoons
Waarom een back-up maken in de cloud?
Back-ups in de cloud zijn beveiligde off-site-kopieën van gegevens die zijn opgeslagen op servers, pc's en mobiele apparaten en die toegankelijk zijn via een internetverbinding. De back-ups in de cloud bieden een niveau van redundantie en verhoogde beveiliging voor bedrijven die ervoor willen zorgen dat hun belangrijke gegevens beschikbaar zijn in het geval van een locale of fysieke ramp. Met een back-up-service in de cloud kunt u geautomatiseerde back-ups van volledige systemen maken en zoveel back-up-versies opslaan als u wilt.
CookiesPrivacy