ACRONIS Cyber Backup by IKOULA
De meest betrouwbare
back-upoplossing voor alle bedrijven

Garandeer de bescherming van uw gegevens en de continuïteit
van uw activiteit dankzij ACRONIS, de IT-back-upoplossing voor bedrijven

Acronis Cyber Backup van IKOULA is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare IT-back-upoplossing, speciaal voor bedrijven. Deze professionele cloud back-upoplossing past zich aan elk type activiteit en elke werklast aan en biedt totale gegevensbescherming, van het kleinste bestand tot de fysieke of virtuele server, inclusief alle desktops en mobiele apparaten.
Hosted on IKDC2 – France

ACRONIS Cyber Backup by IKOULAConfigureer uw opslagruimte

Acronis Cyber Backup By IKOULA


Acronis Cyber Backup by IKOULA is de professionele back-upoplossing die zich aanpast aan zakelijke uitdagingen. Ze is het perfecte antwoord op problemen inzake beveiliging, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en snelheid.

Geconfronteerd met een toename van malware- en ransomware-aanvallen, kunnen bedrijven niet het risico lopen om gevoelige gegevens te verliezen, die essentieel zijn voor de duurzaamheid van hun activiteiten en de garantie van hun inkomsten.

Het is daarom essentieel dat IT-teams zichzelf goed beschermen en betrouwbare en schaalbare oplossingen gebruiken die kunnen zorgen voor een snel herstel van activiteiten, evenals voor volledig of gedeeltelijk herstel van gegevens in geval van een ramp. Dit rekening houdend met de budgettaire beperkingen van elk bedrijf.Wenst u meer informatie over onze aanbiedingen?Vraag raad aan een specialist Neem contact op met onze verkoopafdeling
Acronis Cyber Backup van IKOULA
50 GB
worden € 9,99 Ex. BTW/Maand

50 GB 5 000 GB

Kies uw opslagruimte
Maak en activeer uw Acronis Cyber Backup van IKOULA

En kies een geldigheidsperiode voor het abonnement


Waarom kiezen voor Acronis Cyber Backup by IKOULA?

Acronis Backup

 • 100% Franse webhosting

  Acronis Cyber Backup by IKOULA garandeert de totale soevereiniteit van de gegevens van bedrijven en beschermt ze tegen buitenlandse inmenging die kan voortvloeien uit wetten zoals de Cloud Act. Alle klantgegevens worden gehost in onze eigen datacenters in Frankrijk. Deze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging en worden 24/24, 7/7 ter plaatse gecontroleerd door onze teams van experts.

 • Beveiliging van de volledige IT-infrastructuur

  Aangezien de gevoelige gegevens van een bedrijf zich zowel op fysieke of virtuele servers als op desktops of zelfs smartphones kunnen bevinden, is het essentieel om de volledige IT-infrastructuur te beveiligen. Dankzij IKOULA zijn alle gegevens beschermd.

 • Budgetvriendelijk

  Ongeacht het aantal te beveiligen apparaten, wordt de facturering berekend op basis van het volume van de opgeslagen gegevens en is deze ook gemakkelijk aan te passen aan de behoeften en veranderingen van bedrijven.

 • Toegankelijkheid van over de hele wereld

  Met Acronis Cyber Backup by IKOULA is het eenvoudig om uw gegevens (geheel of gedeeltelijk) te openen, er een back-up van te maken of ze te herstellen (geheel of gedeeltelijk), waar ook ter wereld, en met slechts een paar klikken.

 • Eenvoudig en gecentraliseerd beheer vanaf een webinterface

  De webconsole van Acronis Cyber Backup by IKOULA stelt IT-teams in staat om eenvoudig alle fysieke en virtuele terminals van bedrijven te beheren vanuit één enkele interface, waarbij alle benodigde beheertools worden gecentraliseerd.
  Acronis capture 1    Acronis capture 2    Acronis capture 3

 • Flexibele en aanpasbare back-up

  Alle back-ups zijn aanpasbaar volgens een vooraf gedefinieerde planning en frequentie. Het enige dat u hoeft te doen, is het type gegevens configureren (bijvoorbeeld een eenvoudig onafhankelijk bestand, volledige server of VMWare-back-up) om een schema op te stellen dat de teams kostbare tijd zal besparen.

 • Direct herstellen van bestanden

  Het herstel van gegevens gebeurt binnen enkele seconden vanaf de webinterface, zonder de bedrijfsproductiviteit te beïnvloeden.

 • Encryptie van back-ups voor extra veiligheid

  Alle overgedragen gegevens worden versleuteld met behulp van een AES-256-versleutelingsalgoritme. De toegang wordt beschermd door een unieke encryptiesleutel die alleen eigendom is van het bedrijf en vereist is voor het herstel van de gegevens.

Hoe kunt u een Acronis-back-up realiseren

FAQVeelgestelde vragen
Alles bekijken Alles sluiten
Waarom opslaan?
Zonder back-up kunnen bedrijven worden blootgesteld aan het niet respecteren van de regelgeving, verlies aan productiviteit en reputatie en vertraging van hun ontwikkeling.

Investeren in een back-up-oplossing draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf en beschermt u tegen:
 • Ongewilde verwijdering van bestanden
 • Malware en Ransomware
 • Cyberaanvallen
 • Downloads van geïnfecteerde bestanden
 • Menselijke fouten
Meer dan 20% van de bedrijven die geconfronteerd worden met gegevensverlies of cyberaanvallen, raken klanten kwijt. Zo verliest 40% onder hen meer dan 20% van hun klantenkring. Gezien de vele, hierboven vermelde bedreigingen, is het buitengewoon belangrijk om een back-up te bewaren van belangrijke gegevens en bestanden van uw bedrijf, zoals:
 • Stationaire of draagbare werkstations van gebruikers
 • Virtuele machines
 • Servers
 • Mobiele telefoons
Waarom een back-up maken in de cloud?
Back-ups in de cloud zijn beveiligde off-site-kopieën van gegevens die zijn opgeslagen op servers, pc's en mobiele apparaten en die toegankelijk zijn via een internetverbinding. De back-ups in de cloud bieden een niveau van redundantie en verhoogde beveiliging voor bedrijven die ervoor willen zorgen dat hun belangrijke gegevens beschikbaar zijn in het geval van een locale of fysieke ramp. Met een back-up-service in de cloud kunt u geautomatiseerde back-ups van volledige systemen maken en zoveel back-up-versies opslaan als u wilt.
CookiesPrivacy