VMware Cloud Director by IKOULA

Creëer en beheer uw eigen VMware Datacenter
met de gecentraliseerde en schaalbare Cloud Director-interface

Tegenwoordig komt virtualisatie meer dan ooit op de eerste plaats voor bedrijven.
Aangezien de behoefte aan computing en opslagruimte voortdurend toeneemt, lijkt het de meest logische keuze om over te stappen op een krachtige software-oplossing om uw virtuele servers te organiseren.

Van de verschillende orchestrators die het mogelijk maken om virtualisatie te starten, lijkt VMware één van de meest efficiënte. Deze technologie is die gekoppeld aan de Cloud Director-tool en stelt u in staat uw eigen virtuele servers in te zetten, op basis van uw opslag-, netwerk- en computerbehoeften. Zo kunt u uw eigen veilige en flexibele virtuele datacenter organiseren.
Hosted in Europe          Web Hosting since 1998

De voordelen vanVMware Cloud Director by IKOULA

VMware
Cloud Director
VANAF €47,30 excl. btw/maand
 • Processor vCPU* : VANAF 2 vCPU (2 x 2.9 Ghz)
 • Geheugen vRAM : VANAF 8 GB
 • SSD-schijf vSAN (Raid 5) : VANAF 200 GB
 • Adres IPv4 : VANAF 2
 • Bandbreedte : 1 Gb/s
 • Trafficvolume : Ongelimiteerd

  Contacteer ons
Vraag aan onze productfiche

Vul het formulier in om de productfiche van VMware Cloud Director aan te vragen
De gegevens die in dit formulier worden gevraagd en verzameld, worden gebruikt om contact met u op te nemen in het kader van het contract, en om u informatieve e-mails over IKOULA-diensten te sturen. In overeenstemming met de AVG kunt u ervoor kiezen om deze informatieve e-mails niet te ontvangen door op de afmeldlinks in de e-mailinhoud te klikken en / of door rechtstreeks contact op te nemen met onze DPO dpo@ikoula.com.

Om meer te weten te komen over het beheer van uw gegevens en uw rechten, kan u de volgende pagina raadplegen: https://www.ikoula.nl/nl/vertrouwelijkheid.
 *Prijzen voor extra Microsoft-licenties die als standalone kunnen worden geïmplementeerd
Terugkerend per VMExtra CPU's
WINDOWS SERVER® Standard Edition€28,08 Ex. BTW/Maand, voor 8 CPU's max+ €7,02 Ex. BTW/Maand, voor 2 CPUs
SQL SERVER® Web Edition€64,78 Ex. BTW/Maand, voor 4 CPUs max+ €32,38 Ex. BTW/Maand, voor 2 CPUs


Wenst u meer informatie over onze aanbiedingen?Vraag raad aan een specialistNeem contact op met onze verkoopafdeling

Hoe werkt VMware Cloud Director?

De technologie van VMware is gericht op bedrijven die een professionele cloudoplossing zoeken, die gefactureerd wordt op basis van de gebruikte bronnen. Het biedt alle voordelen van een private cloud, te allen tijde gecombineerd met schaalbaarheid en flexibiliteit.

Vanuit de Cloud Director orchestrator kan elke organisatie op een veilige manier één of meerdere particuliere virtuele datacenters inzetten, waarbij alle vereiste opslag-, reken- en netwerkbronnen op één plek worden samengebracht. Dus in plaats van meerdere fysieke infrastructuren te gebruiken en deze in silo's op te splitsen volgens type gebruik en gebruiker, kunnen bedrijven het gebruik van fysieke bronnen consolideren en hun prestaties verbeteren. Verbruiksmodellen kunnen ook worden gedefinieerd binnen de Cloud Director, of het nu gaat om gereserveerde bronnen of capaciteit op aanvraag.

Over het algemeen behouden bedrijven de controle over hun virtuele datacenter(s) die zijn gecreëerd met VMware-technologie, door middel van een reeks machtigingen, quota en contracten, die worden bepaald door rollen die bestaande LDAP directory service gebruiken (Lightweight Directory Access Protocol).
 • Plateforme Virtual DataCenter
  Virtual DataCenter platform
 • Configuration déploiement VMs
  VMs deployment configuration
 • Login Debian
  Debian Login
 • Ajustement des ressources pour les VMs
  Adjusting resources for VMs
 • Plateforme marketplace VMware
  VMware marketplace platform
 • Network du vDC
  VDC Network


Welke functies en kenmerken heeft VMware Cloud Director by IKOULA ?
 • VMware Cloud Director Availability

  VMware Cloud Director Availabiliy is een oplossing waarmee VMware Cloud Director-gebruikers hun VM's of vApps eenvoudig kunnen migreren van het ene VMware Cloud Director-platform naar het andere of van een vCenter-omgeving naar een VMware Cloud Director-platform (en omgekeerd).    Meer informatie


 • Creëren van virtuele en privé datacenters

  Het beheer en de verdeling van de bronnen die tot uw beschikking staan, staat volledig onder uw controle, dankzij de totale transparantie tussen de gebruikte en de beschikbare bronnen.


 • Ondersteuning en beheer van multi-user sessies

  Het delen van infrastructuur en bronnen is eenvoudig, dankzij de mogelijkheid om gebruikers in groepen en subgroepen te verdelen (afdelingen, dochterondernemingen, etc.). Elke groep krijgt dus een exclusieve virtuele resource pool toegewezen, die toegankelijk is via onafhankelijke authenticatiesystemen en beschikt over een set gedefinieerde serviceregels.


 • Grote catalogus met infrastructuurdiensten

  Via een centrale catalogus zijn infrastructuurdiensten, zoals virtuele machines of OS-images, snel toegankelijk en inzetbaar. Beheer, onderhoud en probleemoplossing worden aanzienlijk vergemakkelijkt.


 • vCloud API

  De vCloud API maakt overdrachten tussen clouds in OVF-formaat mogelijk (deze behoudt de eigenschappen van de applicaties, netwerkconfiguratie en toegepaste regels). Deze op REST-gebaseerde API is open en maakt alle cloud-resources toegankelijk via script.


 • VxRail Hyperconvergentie

  Door een hypergeconvergeerde infrastructuurlaag te integreren in de VMware SDDC-softwarestack (Software Defined Data Center), biedt VxRail prestaties, betrouwbaarheid en flexibiliteit voor alle soorten workloads of applicaties (SQL, Oracle, containers, NoSQL, etc.). Het garandeert eveneens een volledig beheer van de levenscyclus van de processen.   Meer informatie


 • vSAN Ready Nodes Raid 5

  Deze high-performance hyperconverged SDS-opslagoplossing (Software Defined Storage) is gebaseerd op Dell EMC PowerEdge-servers en levert gedeelde, veilige en schaalbare opslag die is geoptimaliseerd voor virtualisatie. Het verlaagt dus de totale eigendomskosten, of TCO, in vergelijking met een traditionele opslagoplossing.   Meer informatie


 • VMware vSphere

  Het gebruik van de VMware vSphere-hypervisor om cloud-infrastructuren te beheren, garandeert te allen tijde schaalbaarheid en flexibiliteit, maar ook echte kostenbeheersing, op basis van uw behoeften.


 • NSX-T technologie

  Deze technologie bevat een firewall, load balancer, NAT, DHCP-protocol of zelfs VPN om hun virtualisatie op hypervisors, cloud-beheersystemen en de netwerkapparatuur die hand in hand gaan mogelijk te maken, zonder afhankelijk te zijn van hun leveranciers. Het is ook mogelijk te communiceren met externe netwerkdiensten en de beveiliging van het ecosysteem.   Meer informatie


 • Full Flash-opslag

  De opslag gebeurt via SSD, voor betere prestaties en uptime. De latentietijden worden verkort, data worden in recordtijd geproduceerd en het beheergedeelte gebeurt snel: aanzienlijke voordelen voor Big Data.


 • Container Service Extension (CSE)

  Container Service Extension is een extensie die helpt bij het maken, implementeren en gebruiken van Kubernetes-clusters van VMware Cloud Director. Na installatie biedt deze extensie een "Kubernetes As A Service" en aangepaste modellen van virtuele machines, waardoor gebruikers volledig functionele Kubernetes-clusters kunnen implementeren als zelfstandige vApps.

  Door CSEte gebruiken, worden cloudbeheerders verlost van bepaalde missies, waarbij ze alleen het installatie- en configuratiegedeelte van de extensie hoeven te beheren, terwijl clusterbeheerders het creatiegedeelte van clusters zullen beheren en ontwikkelaars de implementatie van applicaties moeten maken, configureren en beheren.Wenst u meer informatie over onze aanbiedingen?Vraag raad aan een specialistNeem contact op met onze verkoopafdelingDe voordelen van VMware Cloud Director by IKOULA
 • Verbeterde flexibiliteit en reactievermogen voor het bedrijf.Gebruikers van Cloud Director kunnen vooraf, met slechts een paar muisklikken geconfigureerde of aangepaste services inzetten, op basis van hun wensen
 • Geoptimaliseerde en verlaagde IT-kosten, met de consolidatie van middelen, die via één enkele interface worden beheerd en de automatisering van bepaalde computertaken.
 • Interoperabiliteit en portabiliteit van applicaties, waardoor andere compatibele, beveiligde, openbare clouds kunnen worden opgenomen en eenvoudig kunnen worden beheerd binnen de Cloud Director orchestrator
 • Door te kiezen voor VMware Cloud Director van IKOULA, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de implementatie van uw infrastructuur. De oplossing wordt kant-en-klaar geleverd door onze teams en stelt u in staat te profiteren van licenties die specifiek zijn voor deze omgeving, zoals vSAN of vRAM.

Netwerk diagram VMware Cloud Director by IKOULA

CookiesPrivacy