Dedicated server X-Silver Core • Processor

  2 CPU (16C/32T) @2,1GHz

  Intel® Bi-Xeon® Silver

 • Inclusief

  Raid-hardware

  KVM over IP

 • RAM-geheugen

  128 GB DDR4 opties

 • Bandbreedte

  1 GB/s

 • Harde schijf

  2x4 TB SATA of 2x960 GB SSD opties

 • Beschikbaarheid

  99,95 %

€269,99Ex. BTW/MaandIntel® Xeon® Silver

De X-Silver Core server is de eerste in de Xtreme serie van IKOULA en biedt twee keer zoveel rekenkracht dankzij de dubbele processor. De harde schijf wordt ook verdubbeld door de integratie van een Raid-kaart die maakt het mogelijk door de implementatie van Raid 1 hardware-redundantie. Deze reeks combineert prestaties en veiligheid, wat ideaal is voor bedrijven die grootschalige projecten uitvoeren.

De X-Silver Core server is uitgerust met 16-core Bi-Xeon Silver 4110 processoren met een totale kloksnelheid van 2,1 GHz, 128 GB basisgeheugen, dat kan worden geconfigureerd volgens uw behoeften, en twee 4 TB SATA harde schijf of 960 GB SSD's, waardoor de implementatie van hardware-redundantie mogelijk is. KVM/IP maakt deel uit van deze reeks, en garandeert controle op afstand van de server.

Waarom een Intel® Bi-Xeon Silver 4110 processor kiezen ?

Intel Bi-Xeon Silver-processoren zijn een toonbeeld van uitmuntendheid. Zij bieden echte garanties op het gebied van prestaties, veiligheid en rekenkracht, waardoor zij echte referenties op de markt zijn.

De dedicated servers van IKOULA zijn daarom de meest krachtige, betrouwbare en veilige oplossingen voor alle bedrijven. De kracht van de Intel Bi-Xeon Silver-processoren in combinatie met de hardware RAID-architectuur staat garant voor betere prestaties en maakt de X-Silver Core servers de beste keuze voor bijvoorbeeld simulatie.

Virtualisatie- of gegevensverwerkingsprojecten - die veel middelen vergen - worden perfect ondersteund door deze servers, dankzij de architectuur van de Intel Bi-Xeon Silver-processoren. Hierdoor zijn ze bijzonder gewild bij bedrijven. Bovendien zijn deze servers geschikt voor grootschalige wetenschappelijke of IT-projecten dankzij hun dual-processorconfiguratie.

De X-Silver Core dedicated server is ook geschikt voor machine learning of deep learning dankzij geoptimaliseerd gegevensbeheer. Ruwe gegevens kunnen sneller worden verwerkt dankzij de dubbele CPU, 128 GB RAM en de technologieën die geïntegreerd zijn in de Intel Xeon Gold-processor, zoals Intel Hyper Threading.

De services die bij uw dedicated server zijn inbegrepen

 • 24/7 technische ondersteuning in Frankrijk

  Onze technische teams staan 24 uur per dag, 7 dagen per week te uwer beschikking om u te helpen.

 • Interventie in minder dan een uur

  Garantie op de technische interventietijd van één uur (GTI) per telefoon en 24 uur per e-mail.

 • Doelgerichte en veilige interfaces

  Doelgerichte en veilige klantinterfaces waarmee u facturering, statistieken, rapporten, enz. gemakkelijk kan bijhouden...

 • Geteste en gecertificeerde componenten

  Alle verkochte apparatuur en componenten zijn getest en goedgekeurd door onze experts.

 • Garantie op het materiaal

  Het materiaal is gegarandeerd tijdens de serviceduur.

 • Proactieve interventie

  Onze technische teams grijpen in zodra er een probleem is vastgesteld, zelfs als u het nog niet hebt opgemerkt.

Meer diensten nodig met uw server Ontdek onze serviceniveaus
Technische kenmerken Server P-Silver Core
Processorxeon Intel® Bi-Xeon® Silver
Aantal kernen16
Aantal threads32
Basisfrequentie2,10 GHz
Max. turbo frequentie3,00 GHz
Caching11 MB L3
RAM-geheugen128 GB DDR4 (opties beschikbaar)
Opslagruimte2x4 TB SATA of 2x960 GB SSD (opties beschikbaar)
Connectiviteit1 GB/s
Onbeperkt verkeer
Beschikbaarheidspercentage99,95 %
IPv4-adres1 IPv4-adres (maximaal 3 opties) (opties beschikbaar)
Back-upoptieVeeam (opties beschikbaar)

Raid-kaart hardware

Ikoula integreert in de server een Raid-kaart waarmee een hardware-redundantie van het type Raid 0, Raid 1, Raid IE of Raid 10 kan worden uitgevoerd. Op de dedicated servers van Ikoula is Raid 1-redundantie geïnstalleerd en kunnen gegevens veilig worden opgeslagen.

De redundantie in Raid 1 bestaat uit het spiegelen van de gegevens op een tweede schijf. De schijven werken dan in paren en de informatie wordt tegelijkertijd op elk paar geschreven en gelezen. De informatie wordt identiek opgeslagen op beide schijven, dus als er een lacune is, kan de gebruiker zijn gegevens op de tweede schijf recupereren. Dit systeem van perfecte redundantie maakt het mogelijk om zeker te zijn van een beveiliging van de gegevens in geval van een malfunctie.

Dankzij de RAID aangeboden door Ikoula wordt het redundantiesysteem beheerd door speciale hardware, die volledige opstartbeveiliging van het besturingssysteem mogelijk maakt en het RAID-beheer heeft geen invloed op de prestaties van de server. Zowel op Windows als op Linux profiteert de klant van speciale software om het RAID-volume te bewaken.


Voordelen van een hardware RAID-controllerkaart in vergelijking met RAID-software:
 • Bescherming bij het opstarten
  Geen negatieve invloed op de beschikbaarheid van de gegevens wanneer de opstartschijf fouten bevat of volledig faalt.

 • Performantie onafhankelijk van de workload op de server
  Geen invloed op de prestaties van de toepassing die op het hostsysteem wordt uitgevoerd.

 • RAID-toepassing onafhankelijk van de host
  Geen problemen met de integriteit van de gegevens als het systeem crasht.

 • Verbeterde bescherming bij stroomuitval
  De RAID-hardware houdt over het algemeen de huidige schrijfacties naar niet-vluchtige hardware bij, terwijl de RAID-software deze bescherming niet heeft, waardoor het moeilijk is om gegevensverlies door stroomuitval tijdens het schrijven te herstellen.

 • Niet kwetsbaar voor virussen
  De RAID-volumes zijn volledig onafhankelijk van het hostsysteem en het besturingssysteem. Er doen zich geen problemen voor met de gegevensintegriteit als het hostsysteem faalt.

 • Grafische interface en speciale software om de RAID te onderhouden
  Eenvoudig onderhoud van de RAID-matrix dankzij een speciale grafische interface.

 • Gemakkelijk te vervangen
  In het geval van een crashen van de schijf kan het RAID-volume gemakkelijk worden onderhouden door de defecte schijf te vervangen door een gezonde schijf.