Hoe een website te hosten ?

Er bestaan verschillende soorten websites (showcase-website, blog, institutionele site, uitwisselingsplatform ...) en er zijn vele hosting-oplossingen mogelijk. Het is niet altijd eenvoudig om de oplossing te kiezen die het beste aangepast is aan uw behoeften. Ikoula's brede assortiment voldoet aan de meeste van deze behoeften.

De voordelen van hostingoplossingen bij Ikoula
Klantenservice

Ikoula doet er alles aan om haar klanten optimaal te begeleiden en de best mogelijke hostingervaring te garanderen. Technische ondersteuning is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en de technici zijn uiterlijk binnen een uur klaar om in te grijpen. Daarnaast komen Ikoula-teams tussenbeide wanneer een probleem is vastgesteld, zelfs als u deze niet hebt opgemerkt.


Informatiebeheer

Om u te helpen uw infrastructuur te beheren, biedt Ikoula informatiebeheerdiensten aan die de noodzaak voor een netwerksysteembeheerder overbodig maken. Door u te abonneren op deze aanbiedingen betreffende informatiebeheer, kunt u Ikoula het toezicht op uw servers toevertrouwen en de interventieprocedures aanpassen. In Platinum level neemt Ikoula het complete beheer van uw infrastructuur voor haar rekening en hoeft u alleen uw site te beheren zonder u zorgen te hoeven maken over de hosting.Gehost in Frankrijk

Het is soms belangrijk, vooral in het geval van institutionele sites, om zijn site in Frankrijk of Europa te hosten. Ikoula voldoet aan deze verplichtingen omdat het eigen datacenters in Frankrijk bezit (Champagne-Ardenne en Hauts-de-France).De juiste hostingoplossing kiezenDe keuze van de oplossing voor het hosten van zijn website is niet afhankelijk van het type website maar vooral de bezoekfrequentie van de site. Ikoula biedt verschillende oplossingen die zich aanpassen aan verschillende siteformaten, maar ook aan verschillende gebruikersniveaus: de WordPress-hosting, de gedeelde hosting en de CloudIkoulaOne.
Gedeelde hosting
IKL Wordpress is de oplossing met tevoren geïnstalleerde WordPress, maar het is ook mogelijk om zonder deze optie voor gedeelde hosting te kiezen. Ikoula biedt verschillende mogelijkheden die overeenkomen met verschillende behoeften en die beschikbaar zijn op OS Linux en Windows. Deze gedeelde hosting-oplossingen beantwoorden aan kleine benodigdheden en laten u de mogelijkheid om zelf de gewenste applicaties te installeren, zoals WordPress, Drupal, Joomla ...
Meer informatie

CloudIkoulaOne
De CloudIkoulaOne is een op maat gemaakte oplossing die zich permanent aanpast aan uw behoeften. Hiermee kan zowel een enkele machine als complexe infrastructuren met netwerken van meerdere virtuele machines beheerd worden. Met dit aanpassingsvermogen kunt u uw platform tijdelijk (bijvoorbeeld: een evenement binnen uw activiteitensector) of op permanente wijze opschalen (bijvoorbeeld: als uw reputatie toeneemt). CloudIkoulaOne is een echt alles-in-één product en bevat standaard functies betreffende beveiligingsregels zoals Firewall, de VPN, de Load Balancing, waarmee u eenvoudige wijze uw website kunt beschermen.
Meer informatie

Vergeet niet om uw domeinnaam te reserveren

Het is soms erg moeilijk om een juiste naam voor uw website te vinden. De situatie kan erg frustrerend worden als de ideale domeinnaam niet meer beschikbaar is. Vergeet niet om uw domeinnaam nu te reserveren om de beschikbaarheid te garanderen. Gedeelde hostingaanbiedingen van Ikoula bevatten standaard een domeinnaam, maar dit is niet het geval voor andere soorten hosting (bijvoorbeeld CloudIkoulaOne). U moet dan denken over het kopen van een domeinnaam die nodig is voor het maken van uw website.

Meer informatie

De producten bekijken
Meer informatie nodig? Vraag onze specialisten om advies. Neem contact op met onze verkoopafdeling