AANBIEDING ONTDEKKING 108 € betalen, 42 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe u in één klik Docker kunt installeren op uw public cloud

Met IKOULA presenteert Docker zich als de oplossing om u te begeleiden in uw projecten met container gebaseerde virtualisatie. Kies voor een ultrakrachtig Frans hostingbedrijf dat zijn datacenters in Frankrijk heeft. IKOULA staat voor een technisch team dat 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Het is een eco-verantwoordelijk team dat zich bekommert om de kwaliteit van de geleverde diensten en oplossingen. Verspil geen tijd aan het installeren en configureren van Docker. IKOULA regelt alles.

Waarom Docker gebruiken
Moet u bestandssystemen en bestanden aanmaken die essentieel zijn voor de werking van elke container en de partitionering van containers onderling? Met IKOULA implementeert u Docker in "slechts één klik". Dankzij de voorgeïnstalleerde Docker toepassing en met slechts enkele klikken, bespaart u tijd bij het installeren en configureren ervan.
Docker draait op Linux Debian 9 en is het toonaangevende open source platform dat de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van meerdere containers tegelijk op een bepaalde host vereenvoudigt, terwijl toepassingen worden geïsoleerd. Docker omvat ook 7 componenten (de Docker Engine, de engine, de SLI client-side interface, de Dockerfiles, de Docker Compose, de Docker Hub, de Docker Swarm) die u onmiddellijk zal kunnen gebruiken zodra u uw account aanmaakt bij IKOULA en configureert op uw openbare cloud.

Installatievideo One ClickDocker: Een voorgeïnstalleerde toepassing


Docker is een containment platform dat draait op een server, private of openbare cloud en biedt u overdraagbaarheid en flexibiliteit bij het implementeren en uitvoeren van een gevirtualiseerde toepassing. In het geval van een installatie in de openbare cloud draait de container virtualisatie op het besturingssysteem Linux Debian 9 en de grafische tool portenair.io , waarmee u Docker-omgevingen op betrouwbare wijze kunt beheren en onderhouden.
Om onafhankelijk te kunnen werken, ondersteunt het platform controlegroepen. Zodra uw account is aangemaakt en gevalideerd, kunt u IKOULA de implementatie van uw toepassing op uw server laten verzorgen in een paar klikken.

  • Ga naar de toepassingsinterface cloud 1-click;
  • Kies de prestaties door te klikken op het tabblad one-click apps;
  • De verschillende toepassingen worden weergegeven, kies DOCKER +PORTENAIR UI en het beschikbare aanbod dat nodig is voor de werking van uw server;
  • Selecteer het geografische gebied van de implementatie en creëer de naam van uw server in het basisgebied;
  • U krijgt een wachtwoord en een herinnering van uw IP-adres;
  • Uw server wordt gecreëerd zonder dat u iets hoeft te doen, IKOULA doet het voor u.

Profiteer nu van Docker om al uw projecten te ontwikkelen en te implementeren met IKOULA dankzij ons ontdekkingsaanbod.