AANBIEDING ONTDEKKING 108 € betalen, 42 € cadeauMAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe kunt u Jitsi Meet in één klik installeren op uw openbare Cloud

Jitsi is een platformonafhankelijke (gratis) open-source applicatie voor instant messaging. Samengevat, deze applicatie combineert voice over IP (VoIP) en videoconferenties. Jitsi Meet behoort tot de lijst met gratis software die wordt aanbevolen door de Franse staat.
Jitsi draait op veel systemen, te beginnen met bijna alle GNU/Linux, Solaris, Mac OSX, maar ook Jitsee Windows-distributies.
Oorspronkelijk integreerde Jitsi Meet alleen audio via SIP, maar in 2011 kwam videoconferentie de functionaliteit versterken met Jingle. Sindsdien is Jitsi een van de meest populaire open source-applicaties voor gebruik bijvoorbeeld bij werken op afstand.
Op technologisch gebied is Jitsi voornamelijk gecodeerd in JAVA (Framework OSGi)
Jitsi Meet is beschikbaar in de catalogus met vooraf geïnstalleerde IKOULA-apps en kan in minder dan 3 minuten op uw Cloud worden geïmplementeerd, en stelt u dus in staat om al uw videoconferenties veilig te creëren en op te zetten.

Video van de in-één-klik-installatieJitsi, open source videoconferenties

Op het gebied van beveiliging is Jitsi niet achtergebleven: het is de werking zelf die de applicatie beschermt. In tegenstelling tot andere systemen worden vooraf geen vergaderruimten gecreëerd. De creatie vindt slechts plaats wanneer de eerste partij verbinding maakt en zodra de laatste gebruiker uitlogt, wordt de kamer automatisch vernietigd. Het is dus voor kwaadwillende gebruikers onmogelijk om vooraf een vergaderruimte te targeten en toegang te krijgen tot vertrouwelijke informatie of gegevens.

Functies

De functies van Jitsi Meet zijn talrijk. Inderdaad, deze gratis software druist in tegen de huidige trend van vergelijkbare applicaties, die over het algemeen de meest geavanceerde functies voorbehouden voor betaalde abonnementen. Behalve dat het zeer kwalitatief is, laat Jitsi Meet zijn gebruikers gratis gebruik maken van alle functies, zoals:

  • Native encryptie (in SIP en XMPP) via verschillende protocollen.
  • Gratis VoIP-telefonie met andere gebruikers.
  • Telefonie naar vaste lijnen en mobiele telefoons via internet via SIP.
  • Een functie van schermdeling, vandaag de dag meer dan essentieel voor het werken op afstand.
  • Een samenwerkende teksteditor.
  • Een mogelijkheid tot gebruik op meerdere platforms.
  • Een zeer goede geluidskwaliteit, op voorwaarde dat de internetverbinding dit toelaat.
  • Een mogelijke connectiviteit met andere protocollen via XMPP-gateways voor het verzenden van bijvoorbeeld sms of e-mails.
CookiesPrivacy