VMware vSAN

vSAN is een van de fundamentele bouwstenen voor de implementatie van een efficiënte HCI (Hyperconverged Infrastructure). Voor bedrijven is vSAN een voordeel van onschatbare waarde, omdat u hiermee permanente controle heeft over de kosten van uw informatiesysteem en flexibeler en reactiever kunt zijn bij het oplossen van een probleem.

Samengevat maakt vSAN het beheer en de centralisatie van opslagbronnen voor alle virtuele workloads mogelijk. De wendbaarheid en flexibiliteit die deze oplossing biedt, vergemakkelijkt de implementatie en evolutie van alle soorten IT-projecten aanzienlijk. De TCO (Total Cost of Ownership) wordt volledig gecontroleerd en maakt een reductie tot 50% mogelijk in vergelijking met andere opslagoplossingen.

Hoe werkt vSAN ?
Wendbaarheid en flexibiliteit

Met een groeiende behoefte aan wendbaarheid en flexibiliteit in bedrijven, was het noodzakelijk om een nieuwe benadering van de Cloud te bouwen. Inderdaad, de openbare cloud die lang gezocht werd naar zijn voordelen op het gebied van resourceoptimalisatie en wendbaarheid, heeft in sommige gevallen zijn limieten laten zien. Hetzelfde geldt voor de private cloud, vaak noodzakelijk voor governancekwesties of risicobeperkingen.


Multi-cloud

Om de grenzen van deze twee technologieën te overwinnen, is de hybride cloud in opkomst. Dit combineert de voordelen van een public cloud met de veiligheid van een private cloud. Dit multi-cloudmodel is tegenwoordig erg populair in het bedrijfsleven en lijkt de volgende stap te zijn in professioneel computergebruik.Middelen op aanvraag

Concreet stelt vSAN bedrijven in staat om hun middelen beter in te schatten en veel reactiever te zijn als het gaat om het lanceren of ontwikkelen van nieuwe projecten. Zo kunnen IT-teams automatisch resources on-demand leveren. Dit zorgt voor consistentie van de prestaties en optimaliseert de ondersteunings- of onderhoudstijden.Welke functionaliteiten en welke kenmerken
Uw gegevens zijn beschermd

Omdat VMware een uiterst veerkrachtige oplossing is, zijn datarisico's per definitie zeer beperkt.

Een infrastructuur die is ontworpen om uw uitgaven onder controle te houden

De infrastructuur is ontworpen om de kosten continu te optimaliseren. De kosten van opslag zijn vaak een van de grootste kosten. De centralisatie van opslagbronnen maakt daarom een betere controle mogelijk, vanwege de vaak zeer aanzienlijke groei van de hoeveelheid gegevens waarvan een back-up moet worden gemaakt.

Dynamische ruimteterugwinning

Om ongebruikte resources te minimaliseren, kan vSAN de resources die worden gebruikt voor applicatieopslag dynamisch verminderen. Zo wordt het terugwinnen van ruimte geautomatiseerd om de prestaties te maximaliseren.

Een gecontroleerde totale eigendomskosten (TCO)

vSAN maakt gebruik van RAID-bescherming, caching om een ​​hoog beschermingsniveau te bereiken. Deze technologie biedt u dus een vereenvoudigde en veilige bescherming VM voor VM. En dit met een kostprijs die gemiddeld gehalveerd is in vergelijking met een conventionele oplossing.

CookiesPrivacy