temoignage clients

Klanten testimonials

Meer dan 4.000 klanten vertrouwen in ons

 • Aqueos

  "Ik heb Ikoula gekozen omdat de partner waarmee ik oorspronkelijk werkte niet in staat was de verschillende technologische ontwikkelingen te volgen, voor het niveau van dienstverlening dat ik verlangde, en te hoge kosten in rekening bracht. Ik vond met Ikoula de ideale mix tussen de kwaliteit van technische ondersteuning en de menselijke kant waar ik naar op zoek was. Met een goede opvolging en oog voor het kostenplaatje. Ik ben nu 6 jaar partner van Ikoula en ben zeer tevreden. "

  Ghislain Adnet, Manager
 • Streamakaci

  «Ikoula is vanwege haar responsitiviteit en professionalisme de partner die hebben we gekozen voor bepaalde webtoepassingen van kritieke hosting»

  Stéphane Lacombe, Associate Director
 • Milton

  "Ikoula is al meer dan 10 jaar onze hoster. De kwaliteit van de infrastructuur en de professionaliteit van het team verzekert ons dat onze servers 100% uptime hebben. Met Webcam-ski is Ikoula de eerste hoster van webcams in Frankrijk. »

  Pierre Vial, technisch manager
 • Dotje63

  «Ikoula is niet alleen een provider, maar een echte partner. Beschikbaarheid en deskundige teams hebben ons bevestigd in onze keuze voor de lange termijn binnen het DataCenter in Reims. Tot slot een high-density colocatie aanbod dat efficiënt is en aangepast aan onze behoeften! "

  Nicolas Martinez, Manager infrastructuur
 • France Télécom

  "Het bedrijf Ikoula heeft een duidelijk en effectief antwoord geboden aan aan onze behoeften zowel in termen van snelheid van de uitvoering als in de techniek."

  Benjamin Letellier, dienst beheer services
 • Interactieve LSF

  "Al drie jaar biedt onze samenwerking met Ikoula ons de mogelijkheid te bouwen aan een hoge beschikbaarheid van een high-performance platform voor onze dagelijkse behoeften en punctuele acties.
  .
  De teams van Ikoula hebben altijd bewezen zeer responsief te zijn om ons te begeleiden tijdens onderhoud en upgrade van de apparatuur. Daarom vertrouwen wij met een gerust hart ons intranet, ons extranet, hosting activiteiten en tientallen sites met veel verkeer aan Ikoula toe. "

  Vincent Riffier, Associate Director

Dankwoorden van klanten

 • globe info

  'In ieder geval bedankt voor uw inspanningen in deze kwestie. Het was niet gemakkelijk, maar jullie waren geduldig en zeer effectief. Nogmaals bedankt. Graag onze dank ook doorgeven aan het technisch support team van IKOULA dat heeft altijd snel en alert heeft gereageerd op mijn verzoeken ;-) "

  José Hernández, Globe info
 • Negimex

  ' De medewerker van uw technische support (wij hebben er helaas niet aan gedacht om te vragen naar zijn naam), was heel aardig en deskundig, en heeft ons stap voor stap geholpen onze interface in te stellen ". Wij willen de professionaliteit en het geduld van de persoon van uw technische supportlijn benadrukken (we belden gisteren rond 18:15). We zijn erg blij dat wij eindelijk een serieus en toegankelijk bedrijf met bekwame, professionele medewerkers hebben gevonden. U kunt op ons rekenen om reklame voor u te maken. "

  Thierry Hiebel, Negimex
 • Vosges ontwikkeling

  «Het hele team van Vosges Ontwikkeling wil u bedanken, en benadrukt het professionalisme en de snelheid waarmee u onze verschillende punten heeft afgehandeld. Nogmaals dank aan u en het hele team van Ikoula. "

  Cyrille Durand, Vosges ontwikkeling
 • Imagix

  "Geweldig! U heeft ons wederom uit de zorgen geholpen! Ik stel het heel erg op prijs, ook al staat het in de voorwaarden, dat u telkens zo ontvankelijk en toegewijd bent. Het bewijst eens te meer dat we de juiste keuze van provider hebben gemaakt. "

  Bedrijf Imagix
 • Virtuele Tech

  "Bij de gelegenheid van het jaareinde willen wij nogmaals onze dank betuigen aan Yann Farines, die door zijn professionaliteit, zijn bekwaamheid, beschikbaarheid en vriendelijkheid ons geweldig heeft opgevangen. Omdat een bedrijf bestaat door de mensen die het bemannen wil ik u bedanken voor de gemoedsrust die wij hebben dankzij deze voortreffelijke ondersteuning. "

  Luis CESAR, virtuele Tech
 • Hosting sinds 1998

  Webhosting van hoge kwaliteit in Frankrijk

  Meer
 • Datacenter eigenaar

  Hoog beschikbaar en redundant 40Gbs netwerk

  meer
 • Technische ondersteuning

  in Frankrijk en daarbuiten 24 x 7 on-site support

  meer
 • Volg ons!

  Volg ons op social media, lees onze blog en blijf verbonden met Ikoula.